Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Biedna kruszyneczka malutka!!!Nie wyobrażam sobie nawet takiej tragedii dla rodziców,dla matki,to jest straszne

Bóg zawsze zabiera nie tych ludzi...nie no brak mi słów normalnie!

Nadrobić ponad 10 stron to pół godziny czytania
;-)U mnie stan fatalny tzn.odbija nam się pyłem-jednym słowem,ale plus taki że może nie muszę jednak się przenosić do mamy.
Jakoś przy siadaniu mam go za bardzo na nogach-a nie było tak wcześniej.Poza tym moje dziecko tak się rozpycha że szok!!!Obym tylko zakończyła te remonty jeszcze w dwupaku
No ja się może nie znam, ale jeśli dziecko dobrze je i przesypia ładnie kilka godzin, to znaczy, że się najadło. No chyba, że spałoby 24 na dobę, to już nie jest ok.[...] mojej kuzynce kazali kupić sztuczne mleko (wytykając jej, że na dziecku oszczedza) i dokarmiać małą, pomimo, że mała ładnie chwyta, a kuzynka ma sporo mleka.. podobno jednak mała za mało je, bo przesypia cała noc.. bez komentarza.. [...]