Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a to jakas gra z płytki czy znalazłaś na necie??Moja Oli na razie tylko puzzle układa namietnie na mamusinym laptopie ale chciałbym jej jakąs gierke kupic - zwlekałam długo bo nie chciam dziecku psuć oczy ale ma juz prawie 4 latak wiec....Moje dziecko właśnei gra na laptopie i powiem wam że swietnie jej idzie nauka literek jak teraz gra i leci deszcz literek to wie która trzeba nacisnac:-) rzadko sie zdarza zeby pomyliła sie no chyba ze sie zgrywa;-)
ale jestem z niej dumna![]()
Niekat ot jest ten laptop co dostała od Mikołaja z Fishera;-)a to jakas gra z płytki czy znalazłaś na necie??Moja Oli na razie tylko puzzle układa namietnie na mamusinym laptopie ale chciałbym jej jakąs gierke kupic - zwlekałam długo bo nie chciam dziecku psuć oczy ale ma juz prawie 4 latak wiec....
ja ostatnio mam usg coraz dłuższe bo gin bada przebieg krwi w żyłach dziecku przez to moje ciśnienie ale zawsze trzeba wybrać mniejsze zło :-(