reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

niekat no niestety to ten:-(:-(:-( muszę sobie zapisać tę stronę.. ale to jest obrzydliwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

przyszłamamusia ja pamietam, że pod koniec ciąży z Bartekiem (to było dokładnie 20 dni przed porodem- pamiętam, bo to nasza rocznica ślubu) poszlismy z mężem i znajomymi do knajpy i jak zobaczyłam piwo z sokiem u koleżanki to aż mi się ręce trzęsły, choć normalnie to za piwem nie przepadam.. no i musiał mi mąż kupić.. ale też skończyłam na dwóch łyczkach..

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Widzę, że od rana wszystkie na nogach a ja dopiero wstałam, nie mogłam wczoraj zasnąć, o 3 jeszcze nie spałam, ale czuję sie lepiej, skurcze mniejsze:tak:
Skaba ja tez dostałam tego smsa i jeszcze te informację mailem, mówisz że to oszustwo??? kto sobie robi jaja z takiego czegoś???:crazy:
Remeny to masz dzisiaj ciekawy dzień:tak:
Kasik popieram dziewczyny - sprawdź to:tak:
Ciekawe jak poszło Niekat??? Na pewno będzie 5!!!:tak::tak:
Befatka to Ci się fajny poród zapowiada:tak:
Marteczka widzę, że Ci sie spieszy do rozdwojenia?:tak::-)

A umnie pieka wiosenna pogoda słonce swieci ale troszke jeszcze chłodno własnie sie wietrze.....wszystkie okna pootwierałam.

PrzyszłaMamusie tutaj w parwdzie mozna kupic polskie produkty w wiekszosci sklepów tj.piwo,klełbasa soki słodycze,klopsiki itd. juz nawet w tesco.Ale kiełbasa np krakowska ,zywiecka i nne podsuszane(moje ulubione)są z jakis dziwnych firm które nie sa smaczne.A cenowo ze 2x drozsze niz w polsce.W moim Gorzowie są pyszne az slinotoku dostałm.
A z piwka Jacek mi tylko pianke pozwala i małeego łyczka :crazy:Znowu mi smaka redsem narobiłas niedobra TY.....:-)

befatka nie ma to jak optymistyczne rokowania w sprawie porodu, a przynajmniej jego zewnętrznej oprawy.. od razu sie lepiej na sercu robi jak chociaż to na co mamy wpływ możemy zaplanować po swojemu:-):-):-) prześlij nam tu troszkę tego wiosennego powiewu, bo u mnie szaro, buro i ponuro:-(

a jeszcze wam przekleję posta w sprawie labradorów (opisywałam sprawę sierpniówkom) - tego który dostalam nie ma na tej stronie atrapa.net... wyszła z tego dosyć ciekawa historia, choć nie wiem ile w tym prawdy.. w każdym razie zdziwiło mnie, że to mogłaby być podpucha, bo kolejnymi nadawcami tego maila były osoby, które znam - mój wykładowca z UJ, współwłaściciel firmy doradztwa personalnego, kilku znanych trenerów itp... oczywiście nie mogłam prześledzić tego od początku, ale nawet przez myśl mi nie przeszło, że to kłamstwo.. w mailu był podany adres mailowy i imię i nazwisko gościa - dodam: adres mailowy na serwerze firmowym dość sporej firmy z warszawy, której nie wiem po co przydałyby sie adresy mailowe, bo działalność ma dość specyficzną.. napisałam na tego maila i przyszła mi odpowiedź, że pan jest na urlopie do 13.01.08 i w sprawach pilnych kontaktować się z jakąś tam panią dyrektor.. potem napisałam do jednej trenerki, a ona znów do osoby, od której dostała maila.. mnie to nie dawało spokoju i zadzwoniłam do tej firmy - sekretarka mi potwierdział, że gość tam pracuje (dyrektor czegoś tam) i że jest na urlopie.. ten mail dotarł tez do mojej znajomej, która pracuje w Rzeczpospolitej.. i tak sie zgadałyśmy, że mnie w bambuko ktoś zrobił (mnie i naszego profesora też).. i ona sie wkurzyła.. poprosiła znajomego z pracy o pomoc i dotarli do tego gościa.. no i tu już jego tłumaczenie: rzeczywiście maja Labradory i w miocie było 6 (czy 7) sztuk i w związku z tym nie wszystkie dostaną rodowody.. te z rodowodami były zamówione i zostały im chyba dwa, a że kasy mają sporo to pomyśleli, że może ktoś marzy o tym psie i go nie stać.. więc facet napisał posta na kilku forach dla miłośników zwierząt (nie zamieszczał żadnych zdjęć).. no i tu się zaczął jego koszmar, bo ktoś dodał zdjęcia i puści maila w obieg.. o żadnym uśpieniu psów tez nie było mowy.. no i facet zaczał dostawac dziennie po kilkadziesiąt maili na służbowa skrzynkę.. :baffled::baffled::baffled: a ja jak zaczęłam szukać w necie to krąży przynajmniej kilka takich maili z tymi samymi zdjęciami i różnymi osobami kontaktowymi, choć ten jego pojawia się dość często:no:

Asze ,Skaba dzieki dziewczyny mam nadzieje ze bedzie tak pieknie i kolorowo jak mi te wszystkie panie mówią ale najwazniejsze ze bedzie ze mna mój facet bede sie czuła bezpieczniej.Faktycznie sie lzej na sercu sie robi jak ktos jest miły i pomocny nie jak poprzednio.
Pogody przes.łac nie moge niestety ale przesyłam pozytywne wibracje, i buziolki
Niekat to na pewno zda na 5 bo jej Marcelek bedzie podpowiadał:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry