reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

jejciu ja to chyba pomału stracę wiarę w ludzi:no::no::no: własnie dostalam smsa, że potrzebna grupa krwi A Rh- dla umierającego dziecka i od razu pomyślałam o BB.. wchodzę do działu Możesz pomóc.. a tam już jest ta informacja.. no i niestety dziewczyny dzwoniły na podany numer telefonu i jest info, że nie ma takiego numeru... i chciałabym wierzyć, że ktoś się po prostu pomylił... ale coś mi to trudno przychodzi...:baffled::baffled::baffled:

nie pamietam czy pisałam wam jaka wyszła historia z tymi labradorami..
niestety prawdziwe wołania o pomoc giną potem w takich śmieciach, bo ludzie przestaja wierzyć..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja tez dostałam takiego smsa ale odrazu wydało mi sie to zbyt podejrzane i nikomu nie wysyłałam no iw idac dobrze zrobiłam

reklama
Ninja ja tez go mam:tak:
Niekat i jak?
Skaba obżydliwe jest to do czego ludzie sa zdolni:no::wściekła/y:
Giza zdrówka:-)
a ja po KTG czekałam tylko 0,5h bo przedemna była jedna babeczka
no i wszystko ok:tak::-)

no jestem wreszcie - dopiero wróciłam niedawno;-)
obrona oczywisćei na piąteczke:-):tak::-):tak::-) a po obronie poszlismy na obadek do knajpy jednej z nas;-)no i pojedlismy, niektórzy popili winko ja wodę i kawusię, pogadaliśmy sobie i było fajnie:sorry2:
jest tam dziewczyna która ma termin tygdzien po mnie a brzuszek jak mój w 4 miesiacu!!!!Jak ją zobaczyłam to mi sie zrobiło słabo... gdzie ona to dziecko ma:szok:
no ale najwazneijsze ze dyplom mam w kieszeni i teraz tylko czeka mnie jeden wazny exam - poród:-D

Mrówa super, ze KTG ok:tak:
Giza kuruj się, nie daj sie chorobie, nie masz chłopaków to wyleż się porządnie:tak:
Niekat nie daje znaku życia??
Uciekam bo meczyk zaraz:tak::-) Papatki marcóweczki:-D

a co do tego ogłoszenia - to mnie ono przyszło na tlena i zdziwiło mnie bardzo czemu nie ma tam informacji gdzie ta krew skierowac a i żadnych danych do kogo siez głosić z pytaniami... tylko ze potrzeba krwi i zeby to dalej rozesłać:dry:no i nie rozesłałam - od razu przypomniały mis ie te labradorki (moja kuzynka wydzwaniała pod podany tam nr i tez był niewaktywny)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry