reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
sprawdzalyscie juz kiedy przypadna imieniny Waszych dzieci? ja sie tak zastanawiam, bo pierwszy raz Maksymiliana jest 12 marca a kolejny 14 sierpinia. Brat odradza mi zeby synke mial imieniny od razu po urodzinach - bo on tak ma i prezenty dostaje tylko raz.

gratulacje niekat!!!..i po egzaminie....A ten drugi...? też ci pójdzie b.dobrze,..przecież już taki jeden masz za sobą.!-oczywiście w swoim czasie!

dev067pr___.png

niekat, gratuluję.
Trochę pospałam i czuję się ciut lepiej. No i kaszel już tak nie męczy. Martwiłam się, jak Przemko, czy też go nie rozłożyło, ale u niego już prawie śladu po infekcji nie zostało i cały szczęśliwy wariuje z kuzynostwem.

sprawdzalyscie juz kiedy przypadna imieniny Waszych dzieci? ja sie tak zastanawiam, bo pierwszy raz Maksymiliana jest 12 marca a kolejny 14 sierpinia. Brat odradza mi zeby synke mial imieniny od razu po urodzinach - bo on tak ma i prezenty dostaje tylko raz.
U nas nie obchodzi się imienin dzieci, tylko urodziny. Imieniny to już u takich prawie dorosłych. Więc nie zastanawiałam się, czy imieniny będą blisko czy daleko od urodzin.

U mnie jeżeli bedzie Zuzanna to będzie miała imieninki ze mną 24 maja a jeżeli okazałoby się że chłopak( też Maksymilian) to chyba 29 maj bo w marcu nie znalazłam:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry