Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale mieliśmy dzisiaj przejscia
nieiwem kto i jakim cudem nas wprowadził w bład bo na ta godzine co byłyśmy umówione nie było laryngoloda

byłam strasznie zła
ale pani zadzwoniła do innej oprzychodni i atm nas przyjął laryngolog prywatnie całe szczęscie bo u nas laryngologów jak na lekarstwo wszyscy chyba na urlopach

jeszcze raz kochana Ci gratuluję ze zostałąś mamusią i życze szybkiego przytulenia Nikodema

na zylki przepisali mi nowe leki i musze kupic te rajstopy dla kobiet w ciazy za 200zl
ale kij z tym po wizycie u chirurga lzej mi. A u gin to tyle dobrze ze szyjke mam oki i wody mi nie wyciekaja uf ale ta mala ilosc plytek ja martwi:-( badania musze zrobic jeszcze raz i jak dalej tak bedzie to czeka mnie szpital:-( robiac usg -potwierdzila ze to bedzie Dominis
i wzy 1800g ale jest cos nie tak chyba z nerka:-( z tym ze jak przyjde z wynikami jeszcze sprawdzi bo niby na tym etapie moze byc taka mala ale no nie bardzo jej to odpowiadalo mowila mi konkretnie jak sie na to mowi ale z tego wszystkiego zapomnialam! Bo zawsze jak wystepuja wady to wodonercze ze nerka jest za duza a ona widzi ze za mala ale chce to jeszcze sprawdzic jak przyjde z tymi plytkami bo w razie czego wysle mnie dalej. Ide kapciac Arka i sie polozyc bo mam juz dosc! A i zapomnialam gin mi powiedziala ze przez te zyly moze i byc cesarka ale bedzie chciala robic wszystko zebym naturalnie urodzila
juz mam dzisiaj dosyc wszystkiego!