Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Od teraz do porodu to chyba tylko jakies romantyczne komedie dla mnie dozwolone.
:-(. Ktos jeszcze pracuje czy tylko juz ja zostalam na polu bitwy? 

na szczęście nic się nie stało bo cofał powoli ale twierdza że to kobiety nie potrafią jeździc i są rozkojarzone

ale zobaczymy co gin na to bo ubieram Arusia za chwile i ide do mamy potem do chirurga i gin
ciekawe
i tak sie wystraszylam ze polecialam dzisiaj kupic pizamke do karmienia itp falszywy alarm no ale roznie bywa

buzki to narazie pa
wytłumaczyła sie ze zawsze sioe pierworódki nacina ....Teraz już tylko czekam na synka i trzymam za niego kciuki bo jest prze uroczy i ważył 2030kg bo nie wiem czy Miguel nie napisał ze 2300.. a teraz jeszcze mu waga spadła :-(Ale to normalne podobno. No i dzieczyny nie ma co zazdroscic lepiej donoście swoje maluszki i wrócicie z nimi do domku i bedizecie tulic... ile bedizecie mogły ja poki co moge dotyklac tylko główki i nic poza tym...Straszne jak widze te wszystkie rurki i igły powbijane do niego
Powiedz czy masz daleko do szpitala gdzie on leży?? Nie ma żadnych problemów abyś mogła z nim przebywać?? Napisz jak to wszystko wygląda i się nie zamartwiaj!!! Głowa do góry, ucałuj Nikodema od nas i relacjonuj co u niego słychać

Mój Tymon w tym czasie miał 1600 g... A każde dodatkowe 100 g to szansa na zdrowie.... No i faktycznie nie zazdroszczę, że nie możesz go poprzytulać i musi być popodłączany to tych wszystkich urządzeń... :-(