reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

weronika spokojnie - teraz to i rzadziej i krócej bedzie kopac bo coraz mnei miejsca i schodzi coraz nizej.
ja dzis odprowadziłam Oli do rpzedskzola i pojechałam w miasto:-Doddałam ksiażkę do biblioteki (przy okazji zaiczyłam nową wystawe na jej pierze o tematyce wschodu słonca - odprężyłam sie nawet przy tym), potem poszłam na pcozte i zahaczyłam o dzieciowy outlet:-)kupiłam dwa półspiochy, dwie pary spodenek (w tym jedne ogrodniczki) i pajacyk a za wzytskod ałam 20 zeta bo była przecena towaru o 50% (bo dopiero jutro faktyczna dostawa)hahahahahah ale fajnie:-)w nagrodę ze sie tak zlatałąm po mieście kupiłam sobei soczek jabkłowo mietowy którym sie osttanio zalewam i serek waniliowy - jak to zjem i odpocznę pódę po Oli:tak:tymi zakupami musiałąm odreagowac wczorajszą allegrową porażkę jak to 33 szt zajebistych ciuszków przeszło mi koło nosa bo ktoś mnie rpzelicytował o 4zeta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aha i gardło dalej boli ale mniej:tak:

reklama
Cześć wszystkim, musiałam sporo czytania nadrobić, bo tak się rozpisałyście... Widzę, że sporo z Was szykuje się już do porodu. Ninja, nie martw się, że zostaniesz sama, ja tez mam jeszcze dużo czasu. Byłam w pon. u gina i na razie nic nie wskazuje na wcześniejszy poród, ale to dobrze. Lepiej, żeby było w terminie. Z resztą muszę zdążyć odpocząć od wszystkiego i sie wyspać, a do końca tygodnia jeszcze pracuję, ale już z dnia na dzień coraz gorzej mi się wstaje.
Sabinka - gratuluję ślicznego maluszka, na pewno wszytsko będzie dobrze.
Dzisiaj śniła mi sie Emilka, że trzymałam ją na rękach (mimo, że była jeszcze w brzuchu). Nie mogę się doczekać tej chwili, kiedy będę mogła ją przytulić.

Witam dzis w troche lepsiejszym humorze.Na doła najlepsze placki ziemniaczane;-)
zjadłam chyba z 15 i zaraz eksloduje:-p
Skaba 100lat!!!! wszystkiego naj.... dla mezusia:-)
Ninja ja sie nie dam tak szybko rozpakowac wiec spoko:-);-)
Newsy po wczorajszej wizycie :
*nasza niunia jest juz główka w dól a w piatek jeszcze miała dynke przy moich zeberkach
*jak ktos nie doczytał to dziewczynka:szok::szok::szok:
*mały klocek 32tc i 3dni waga 2381 na 19.02 mamy kolejne usg własnie dlatego ze niby taka duza
No a ten bol w podbrzuszu przy siadaniu miałam bo dzidzia głowką sie juz ułozyła wiec chyba ok.Pzniej doczytam reszte.Teraz znikam.............
Ciuszki poprane pozniej bede prasowała teraz ide polezec w waniie i chatke ogarnąc.Pozdrawiam ....

Weronikaa, al sen nie był koszmarem? Mam tylko nadzieję, że nie spełni mi się taka ilość dzieci ;-)
Niekat, to odkupiłaś się po tej nieudanej aukcji.
Asze, Mrówa, już troszkę lepiej, ale jestem ciągle bardzo słaba i kaszel jeszcze męczy. Na szczęście temperatura już sobie poszła. A Przemko wrócił dziś do żłobka, choć nie był zadowolony z tego powodu.
Jak dobrze pójdzie, to w tym tygodniu skończę robić sweterek, już nie dużo mi zostało.
Wydawało mi się, że mam już wszystko poprane i wyprasowane dla dzidziusia, ale zupełnie zapomniałam, że ubranka po Przemku to tylko poukładałam w szafkach i trzeba je też odświeżyć.

Gizia -kochana nie szalej jeszcze z praniem itd masz jeszcze czas,odpoczywaj zebys sie do konaca wyleczyła,rób sweterk i sie pochwal bo ostatni był cudny
Doris szczerze podziwiam Cie kobieto ze jeszcze pracujesz.Ja w ciagu kilku dni w samie jakos jak sie mała obruciła(teraz tak mysle)mam takie bole w miednicy i plecach ze szok.Jak sprzatam to np.umyje umywalke ide polezec umyje wanne tak samo itd.Czuje sie jak babcia

Dokładnie! Mój gin też tak twierdzi .
I mi jak na razie to zmienił się termin o 1 dzień. (miało być na 29.03) co chyba tylko potwierdza, że wiarygodne są tylko wczesne pomiary.

Cicha, Befatka, MrsF i kasik - liczę, że chociaż my tu zostaniemy na placu boju trochę czasu jeszcze! :-D

A mi zmienili termin na 30 marca z 3 kwietnia, ale to na samym poczatku jak pomiary jeszcze byly bardziej dokladne.

Ninja, pewnie ze poczekam! :-D a przynajmniej sie bede starala bo na poczatku mi zapowiadali ze za wczesnie moge urodzic (bo macica dwurozna :-() ale male juz siedzi glowa w dole i to na skos wiec ta podzialka jak widac za duza nie jest i moze bedzie ok i do terminu wytrzymam :tak:

Ufff ale postów!:szok:A to dopiero sam główny.:tak:Postaram się jednak nadrobic.
Widzę,że dziewczęta się pochorowały.Niekat,Mrówa,Giza nie dawajcie się choróbską!:no:.A mi wczoraj wybił 39tc!kurde jak na tą porę to jestem naprawdę(odpukać)na chodzie i w dobrej kondycji.Oj coś mnie na słodycze naszło i moge więcej jeśc,to vhyba już coś wróży.Chciałabym urodzić w ten weekend,Panie na porodówce już na mnie czekają.:-).Wczoraj pojechałam z mężem do bankomatu i na zakupy to podczas jazdy autkiem czułam jakby mi się coś rozwierało powyżej pochwy a tuż pod brzuszkiem,może to jest rozwarcie???:baffled:
Sabincia uszka do góry te najgorsze dni już za wami a ta nasza służba zdrowia:angry:jak nie masz znajomego to cię chcą wykończyc:wściekła/y:.Dzisiaj słyszałam,że ewakuowali noworodki za szpitala w Jędrzejowie,suuuper ale tam nie ma innego szpitala więc zapewne przewieźli je do Kielc!I co te dzieciaczki im są winne,żeby je tak męczyc??!:no:

Witam mi humorek troche sie poprawil ale mam nadzieje ze bedzie oki
sabincia-sliczniusi twoj synus mam nadzieje i 3mam kciuki ze bedzie dobrze!
Dzieki dziewczyny za dobre slowa oby sie sprawdzily!
ninja-mi nie na tej wizycie tylko na poprzedniej mowila ze moze urodze ok 2kwietnia wiec bedziemy kibicowac innym mamuska:-D
a nawet nie wiem czy ostatnio napisalam ze Dominis wazy 1800 wiec befatko nasze dzidzie maja roznice he he a co do wynikow to norma tych plytek jest od 130 do 400 a ja mam 99 leki juz biore to za tydz zrobie badanie krwi jak nic sie nie zmieni to biegne do gin i pewnie szpital:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry