reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Asze - ta wiosna to chyba do mnie przyszła :-D U nas pogoda świetna słoneczko daje aż miło, 14 + JAK CUDNIE!!!
A jak patrzyłam na termometr do słońca(szyby) to pokazywał 22 :-) Szkoda że faktycznie tak nie jest, ale te 14 też zadawalają :-)

Ja z tego wszystkiego werwy do pracy nabrałam, zwlekłam wózeczek ze strychu i go wyprałam (suszy się na polku), zdarłam firanki do prania, umyłam okna ..... a teraz pomalowałam pazurki i odpoczywam :-D

MrsF - moja też coś dziś niemrawa :baffled:

Ninja witamy!

No i faktycznie ciekawe co u Gizy?!?!

reklama
ahahahaha Asze az mnie nosi i tyle do załatwiania mam ze chce wyrobic do środy :) Juz sie z połozna umówiłam jutro z uczelnia musZe załatwic no i luz :D mozemy sie cieszyc synkiem ;] a no i pozadki na przyjscie musza tez byc ale to jutro :P

a właśnie NINJA witaj :D a widzisz Ty mas ztatuaze i ja mam i termin ten sam mamy tylko , że mi troszke sie cos pomyliło haha i posżło wczesniej :D Ale trudno Ty mi powiesz jak to jest rodzic z koncem marca ;]

Witam i od razu wzywam POMOCY!!!!
ninja brałaś coś na tą swoją alergię???Ja od wczoraj tzn.odkąd jest ta ładna pogoda to u mnie zaczął się koszmar!!Na oczy prawie nie widzę,a o nosie nie wspomnę-kicham milion razy na godzinę.Normalnie bym już coś załadowała,ale teraz odpadają moje leki.

Mamma - Biedactwo:-( - ja to bym Ci radziła wybrać się do lekarza, bo tak na własną rękę :no: No chyba że do apteki i miła Pani farmaceutka pomoże, ale nie bierz nic sama

aleście sa ciekawe co u Gizy;-):-D
otóż Giza ma córeczke urodziła dzisiaj naturalnie:-)
Mamma bidulo ale cie męczy:-(
Ninja wracaj do nas szybciorem:-)

Widze,ze na południu dziś słonecznie i nastroje dopisują:-). W wielkopolsce słonko dopiero wychodzi , no ale może jeszcze poświeci troszkę...

Weronika-nasza mała też jakaś leniwa, ale może faktycznie ma coraz ciaśniej i jak się wygodnie zwinie to woli sobie pospać:-).
Ciekawe jak tam Giza? Może po południu wyśle jakiegoś sms-ka komuś.

O rany :D GIZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJA ODE MNIE I NIKOSIA DLA CAłEJ WASZEJ PACZKI I DLA ZOLINKI OCZYWISCIE ::D:D:D ale sie zaczeło :D to, która teraz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry