reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mamma - mi lekarz zabronił brać cokolwiek na alergię :-(. Leżałam tylko z mokrym kompresem na całej twarzy i faktycznie przynosiło to ulgę, ale jak tylko go zdejmowałam to wszystko wracało. Tyle, że ja nie mam starszego dziecka i mogłam sobie pozwolić na leżenie z kompresem i przeczekanie ataku w ten sposób :-(...

reklama
Witam! GRATULUJE GIZA !!! WRACAJ SZYBCIUTKO
a194.gif

WOW GIZA - WIELKIE GRATULACJE jak super że Zolinka jest już z drugiej strony brzuszka :-D:-D:-D:-D:-D

Mrowa - to jak jej będziesz pisać to złóż życzenia zbiorczo od wszystki cioteczek boomowych :-)

No ładnie już czwarty lutowo-marcowy dzieciaczek :-) to teraz Mrowa? Asze?? Skaba??? Dusia???? :cool2:

Dziewczyny napewno sobie swietnie poradzicie z dwojka dzieci :tak: Moze nie bendzie tak najgorzej.

Skaba- No coraz wiecej nas na tej porodowce laduje. Mam nadzieje ze to juz nie dlugo. Bo najgorsze jest chyba to czekanie, jak cos sie ruszy a okazuje sie ze to jeszcze nie czas

Weronika- tymi frytkami to mi smaka narobilas. No i trzeba bendzie robic dzisiaj frytki :-)

Ninja- Witaj!!!

GIZA GRATULACJE!!!!! Wracajcie szybko do nas, bo tutaj troche weselej jak w szpitalu. Ciekawe czy juz imie wybrane, czy zostanie Zolinka :-D

Hmmm jak teraz patrze na nasza liste to idzie po kolei....to nastepna Mrowa ;-)

Ja wlasnie nie dawno wstalam i sloneczko swieci myslalam ze cieplo ale okazuje sie ze -7. No ale dopiero przed 8 jest to moze jeszcze sie zrobi cieplo do poludnia. Wstalam z bolem gardla :-( Wczoraj wieczorem zachcialo mi sie isc na spacer i wyciagnelam meza do parku. I chyba mnie troche przewialo :zawstydzona/y: A myslalam ze jak pochodze troche to moze cos sie ruszy. Ale ten moj maly jest troszke uparty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry