Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.A teraz to już luz.
:-)Mamma i Kasia a pamiętacie jak ja"siedziałam na walizkach"?Co mnie tak uspokajałyście wszystkie?A tu się nie da byc sppokojną!![]()

Trzeba cierpliwie czekać i juz...

próbowałam te poboczne wątki ale tyle napisałyście
.Musiałabym nie miec małej i siedziec cały dzień to może by poszło.:-)
:-)
:-)

i sie troche zmartwiłam bo jak sie bede bała swoja mała na rece wziac to doopa.No i jak moj facet bedzie sobie lepiej z nia radził to mnie chyba trafi

Najgorsze jest to czekanie, ale czego się nie robi dla maleństwa...
;-)
. Wszystko przyjdzie samo, to tak jak z porodem, natura sama Ci podpowie jak najlepiej opiekować się synkiem;-)!

. Chyba każda przyszła mama ma takie obawy jak Ty... Na pewno sobie poradzisz, a z czasem nabierzesz takiej wprawy, że hej
;-)
;-)!!!
;-)?!
- wiem bo jedna z moich naj psiapsiolek sie tak urodzila dokladnie 30 lat temu! (Beata, jak czytasz to jeszcze raz stoooo laaat! ) :-)

a przeciez to najmlodsze marcowiatko na liscie. Gin powiedzial ze jak doczekam terminu to prawdopodobnie bedzie ok 4 kg! Powiedzialam poloznej (przy kolejnym pobraniu krwi- bleee) ze slyszalam ze wyniki skanow sa czesto niedokladne i mozna sie pomylic nawet o 0.5 kg a ona na to ze 'Dr Gibb nigdy jeszcze sie nie mylil w swojej ok 30 letniej karierze!'
Bede wiec miala co wyciskac
No ale sama sobie narobilam, mozna przeciez bylo mniejszego faceta znalezc a ja tez mala nie jestem bo 171cm