Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale narazie szyjka juz miękka,skrócona ,rozwarcie na 1palec...Łożysko nie ma widocznych zwapnień..Dał mi czas najpóźniej do 14 tego(i wtedy to natychmiast szpital),ale powiedział że mogę praktycznie zacząć juz w każdym momancie..Mój P.teraz to co chwile sie pyta czy dobrze się czuję...
..
:-)
bardzo się napalił a ja sie bardzo wystraszyłam az sie popłakałąm:-(boję się jak cholera!!!!
żebyście go widziały wczoraj na drabince jak szlifował ścianę w kuchni i spiewał coś o małym bobasku co macha nóżkami...
słodkie.... i PRZERAŻAJACE!!!!
.Więc jedną nogą bujam bujaczkiem i piszę.W nocy też jak wstała o 5 to nie mogła zasnąc a ja co chwilę musiałam wstawac i jej smoka podawac,aż w końcu mąż poszedł spac do innego pokoju ,ja ją wzięłam do siebie przyglądała mi się a ja chyba pierwsza usnęłam
i do 9 był luz.