Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w poprzedniej ciazy miałam tak samo i wody sączyly mi sie dwa dni zanim urodziłama to sie może zdarzyć bo wczoraj juz porządnie zaczeły mis ie sączyć wody i poczyłam bóle w kręgosłupie.Skurczy niet!
Jak przeczytałam te info to sie zarejestrowałam do tego forum.
Odeszły ci wody a ty nie pojechałaś do szpitala?????
dziewczyno pakuj walizki i pędem!![]()

Ale to może i lepiej. 

).
, nogi mam tylko opuchnięte i bolą że ledwo chodzę

).Najważniejsze że ciś.w porządku
I nadrabiaj teraz zaległości-i powiemy ci,że coś ten twój małż nie chciał się udzielać na BB;-);-)

. No trudno. Widzisz dobrze że u Ciebie jest mozliwość zrobienia ktg nawet za te 20 zł, bo ja tu nie mam gdzie. Mój gin nie ma ani usg ani ktg, na wizytach słucha tylko serduszka przez "radyjko":-)
.
, ja własnie gdzieś czytałam że może powodowac odklejanie łozyska od śluzówki no i własnie w pierwszych 2 trymestrach wady rozwojowe. Tak więc nie będę ryzykować nawet jedną tabletką, wytrzymam.
(ja mam przygotowany w torbie i sprawdzam co kilka dni stan naładowania baterii ;-) ) Po pierwsze żeby nie słuchać tego wszytkiego a poza tym ja nie potrafię zasnąć na tych trzeszczących szpitalnych łóżkach

no ale coś przynajmniej wiesz
, brzuch mam co chwila twardy jak skała ale co z tego??
nic poza tym sie nie dzieje
nigdy bym nie przypuszczała że tak długo będę chodzić w tej ciąży - Milo urodziłam 10 dni przed terminem!! Ciekawe co pokaże mój suwaczek jak do soboty nie urodzę???Weronika witaj z powrotem, szkoda tylko że bez maleństwa!!:-)
Ale sie naoglądałaś w tym szpitalu, teraz masz pewnie dosyć co???
Tak że (pewnie jakiś wywrotowiec jestem) pobyt nie był taki zły, przynajmniej zobaczyłam od strony technicznej jak to wygląda :-) 

:-)
no cóż, w sumie napisał że jak coś się bedzie działo to napisze, a nie działo się nic