cicha
Mama VI.06 & III.08
giza- jaka fajna fotka (awatar). Milenka super dźwiga główkę..
Wlasnie mialm to samo napisac. Giza bardzo fajna ta fotka - taka sielska:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
giza- jaka fajna fotka (awatar). Milenka super dźwiga główkę..
No i krążą też pogłoski o chodzeniu po schodach, piciu herbatki z liści malin, ja ją piję -jedną dziennie- i nic nie działa. W weekend myłam podłogi i też nic. Po prostu niektóre dzieci muszą sobie dłużej posiedzieć;-)weronikaa- (...)I może spróbuj umówić się z ginką. Bo chyba po terminie to już się powinno chodzić regularnie na KTG? Bynajmniej w tym szpitalu co ja rodziłam tak się robi.

), ale wieczorem to tak mi dawała po nerach i żebrach że myślałam, że umrę :-) 
).Chyba małżon nie da rady być przy porodzie, bo jedzie na poligonNinja- ty to niezmordowana jesteś...ale teraz to ci zazdroszcze (ja też bym już chciała...) A tak w ogóle to rodzicie razem z mężem?
A swoją drogą ciekawe od kiedy można się seksikować po porodzie. Trzeba czekać te 6 tyg? Czy trzeba czekać na wizytę u lekarza i pozwolenie?
akurat w terminie porodu. Za to idą ze mną dwie moje kumpele (i trzecia, jak się wyrobi z pracą) 
)
. Myślę,że w najbliższym czasie jakoś się to poukłada
.
.
:-)
Tak właśnie wczoraj mężulowi napomknęłam że marzy mi się ... "seks jak sprzed ciąży". Teraz jakoś nie dość że mi się po prostu nie chce, nie sprawia takiej przyjemności jak wtedy, to jeszcze ten brzuch - taki wielki, ciężko mi się na drugi bok przewalić a co dopiero .....
:-( 
i ja go w pełni popieram - tak ograniczony repertuar jest teraz że w zasadzie czasem szkoda sie w ogóle brać za to
no ale jak juz się weżmiemy to i tak głównie myślę tym żeby to odpowiednio podziałało..... jakoś ta cała namietność i spontaniczność jest na drugim planie
wcześneij nie miałam ochoty
ale na opinie czekalam do wizyty u gina;-)
a jak wychodziliśmy ze szpitala to wazył 3640 wiec przytył w ciagu 2 tyg 800g

sam dr był zszokowany ze tyle juz wazy
mamusia daje mu dobrze zjeść

)