Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A tu 4160
I jak wierzyć USG??
:-)
A do tego jeszcze z każdą pierdołą jak dzwoniłam do niego że jeszcze trzeba kupić waciki dla dzidzi, witaminkę K i inne ... bez marudzenia (nienawidzi zakupów zwłaszcza "nieznanych") wszystko załatwił. W nocy dzielnie mi pomagał i budził się na każde kwęknięcie malutkiej ... KOCHANY JEST!!! :-)

Tylko flak taki wisi 

?! My byliśmy dzisiaj całą rodzinką na świątecznym śniadaniu u teściów, a teraz właśnie leniu****emy w domku...:-) No i jutro jeszcze jeden dzień z Tatusiem, huurrrra 

!!!
! Jeszcze raz gratuluję córuni - mała jest przesłodka - czekamy z niecierpliwością na kolejne fotki!!! Widzę, że spodobało jej się w domku, skoro taka grzeczna :-)
?! No i słowa uznania dla Mężusia, za to że tak ładnie się spisał ;-)! A że pomaga przy córci to zrozumiałe: w końcu to Córunia Tatunia, hehehe!!! 

Niedługo zobaczysz jak całkowicie straci dla niej głowę!;-)
A jeśli chodzi o obracanie to moja kumpela 12-go marca urodziła synka i maluch obrócił się na dwa dni przed porodem
, ale na szczęście lekarz 'wstawił' go w odpowiednie miejsce, ufff
!!
No to bardzo dobrze o nim świadczy... jako o osobistym ogrodniku;-)Beti nie powinnam zreszta J doglada czesto mijego trawnika odkąd stracilam go z pola widzenia![]()