Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Jamie dostal znowu tyle misiow, ubranek i innych dupereli ze chyba bedziemy musieli go przeprowadzic do wiekszego pokoju (na razie spi w naszej sypialni w kolysce ale juz niedlugo planujemy go przeniesc do jego pokoju gdzie mu sie bardzo dobrze spi w dzien swoim lozeczku).

) Zresztą on jest tak spokojnym i pogodnym dzieckiem, że na razie tego nie potrzebuje.
Mój maluch ogólnie jest bardzo płaczliwy, więc wyobrażam sobie, jakie będę miała atrakcje...
MrsF - gripe Water jest od drugiego miechanie zapeszam na razie ale wiecie....;-)
a powiedz nam jeszcze jak wprowadziłaś tą rutyne??jak nakłonic dziecko zeby spało tyle i tyle wtedy i wtedy?moje chyba sie nie da:/
), potem kapiel, male karmienie i spac o 7mej. o 10pm pobudka na karmienie (w ciemnym cichym pokoju, bez rozmawiania, zeby go nie stymulowac do zabawy) i potem juz sobie spi do ok 4tej ale to sie ciagle wydluza (na poczatku bylo do 3ciej) i mam nadzieje ze niedlugo wytrzyma do 7mej pm bo coraz mniej je w nocy wiec ten nocny 'snack' pewnie mu juz nie bedzie potrzebny.
:-)Ja bym chyba nie dała rady wprowadzić rutyny Nygusowi - za bardzo rozstrzepana jestem (skleroza zaczęła mi się już w dzieciństwie, w pracy funkcjonuję tylko dzięki terminarzowi i przypomnieniach w telefonie) Zresztą on jest tak spokojnym i pogodnym dzieckiem, że na razie tego nie potrzebuje.
.