Marta1981
Rodzyneczka
Witam z ciągle zasypywanego śniegiem wschodniego miasta
.
Właśnie dostałam wiadomość od kumpeli z regionalnego że urodziła Martynkę, 56cm i 3580g
:-):-).
Dziewczyny z zatruciami nie ma żartów
, najwiecej paskudztwa jest na skórce mandarynki, pomarańczy i grejpfruta - myjcie dokładnie lub sparzajcie wrzątkiem przed obraniem
.
M cały czas na kompie więc nie mam możliwości usiąść, a poza tym oba biodra mnie na.....
...ją i siedzieć się nie da a jak chcę wstać z leżenia to kara boska

:-(.
.Właśnie dostałam wiadomość od kumpeli z regionalnego że urodziła Martynkę, 56cm i 3580g
:-):-).Dziewczyny z zatruciami nie ma żartów
, najwiecej paskudztwa jest na skórce mandarynki, pomarańczy i grejpfruta - myjcie dokładnie lub sparzajcie wrzątkiem przed obraniem
.M cały czas na kompie więc nie mam możliwości usiąść, a poza tym oba biodra mnie na.....

...ją i siedzieć się nie da a jak chcę wstać z leżenia to kara boska

:-(.
hehe szkoda ze tylko za oknem. Łapie jakies doły jak moj M jest na 2giej zmianie,bo nudzi mi się, przyjaciele w tygodniu pracują i wogole zaczyna mi brakować takiej normalności w sensie ze bardzo ruchliwa jestem i wszedzie mnie pełno , zaraz bym gdzies wyjechała na narty , a jak pomysle ze juz nie moge tak szaleć i musze uważac i dużo leżec to mnie dobijaaaaaaaaaaaaa ;( jeszcze 3,5 m-ca hehe... Niech już bedzie jutro, bo jedziemy na wizyte pozniej za wózio zapłacić , po rodzince, i wieczór do znajomych i taki dzień uwielbiam , niedziele tez bedzie git a pozniej znowuuuu tydzien :/

?