ana4
Kochane maleństwa :-)
Witam Kochane!Chwilę mnie nie było bo internet mi szwankuje, ale widzę że jest nas o wiele więcej
Bardzo mnie to cieszy.Ale miałam zaległości w czytaniu ,lecz już nadrobiłam :-).Witam Wszystkie nowe Panie!
Byłam w sobotę u doktoreczki i wszystko ok-dzidziuś jest na swoim miejscu :-)
Ponieważ mam nieregularne miesiączki to termin z usg wychodzi na 8 marca-Dzień Kobiet!!!
.Oczywiście mam porobić badania i za 3 tyg do kontroli.kupiłam wczoraj ciśnieniomierz,ponieważ w pierwszej ciąży było ciśnienie ,więc teraz muszę 3x dziennie mierzyć i notować
-masakra,no ale co zrobić.Powiedziała mi że serduszko naszego bobaska już bije
.Bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać następnej wizyty!!!:-) U mnie już się zaczyna robić upał
Pozdrawiam serdecznie!:-)
Bardzo mnie to cieszy.Ale miałam zaległości w czytaniu ,lecz już nadrobiłam :-).Witam Wszystkie nowe Panie!Byłam w sobotę u doktoreczki i wszystko ok-dzidziuś jest na swoim miejscu :-)
Ponieważ mam nieregularne miesiączki to termin z usg wychodzi na 8 marca-Dzień Kobiet!!!
.Oczywiście mam porobić badania i za 3 tyg do kontroli.kupiłam wczoraj ciśnieniomierz,ponieważ w pierwszej ciąży było ciśnienie ,więc teraz muszę 3x dziennie mierzyć i notować
-masakra,no ale co zrobić.Powiedziała mi że serduszko naszego bobaska już bije
.Bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać następnej wizyty!!!:-) U mnie już się zaczyna robić upał
Pozdrawiam serdecznie!:-)
ale chociaż zjem normalne sniadanie.
ale do tego stopnia że dżinsy mnie cisną i najchętniej chodziłabym z rozpietym guzikiem.
, bo zasypiam. Jutro wreszcie jedziemy do rodzinki na całe 2 tygodnie, juz nie mogę się doczekać. pozdrawiam
-mnie to przeraża .Nie wiem czemu chciałybyście bliźniaki ? Owszem ładnie to wygląda ale u kogoś-ja się na to nie piszę.Jakby były to trzeba wychować ale powiem Wam że jest bardzo ciężko nawet z dziewczynkami.