Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W razie wątpliwości jedz nie dzwoń bo diagnozy przez tel nie postawiąHej dziewczyny :-)
Nie zdążę was teraz przeczytać bo nie czuje się najlepiej jutro się postaram przeczytać dzisiejsze posty
Popołudniu zaczęłam dość mocno plamić :-(,oczywiście skontaktowałam się z położną i ze szpitalem ale nic ciekawego mi nie powiedzieli jak tylko mam się obserwować i odpoczywać jeśli będzie gorzej to mam jechać do szpitalanie kazali mi nawet przyjechać żeby się zbadać po prostu szok :-(
Odpoczywam ile się da ale takie myśli czasem przychodzą mi do głowy że aż strach dziewczyny.....
No nic nie będę was zasmucać na wieczór,kolorowej nocy dziewczyny ;-)

Dlatego pierwsze usg robia w 12-13 tyg a potem w 22 i koniec chyba ze cos jest nie tak to jeszcze sie zlituja i zrobia jedne- masakra 
. Ogólnie dzień zapowiada sie kiepsko , ponieważ obudziły mnie MEGA mdłośći , teraz siedzę i czekam na bieg do kibelka
.
ale dobrze że M się nim na godzinkę zajął przed pracą
. Potem poszliśmy na zakupy bo nic na śniadanie nie było. Myślałam że smak mi się w ciąży zmienił bo mleko z płatkami jakoś dziwnie smakowało ( mleka nie gotuję tylko od razu chrupy zalewam) - ale jedzenie rośnie mi w buzi - patrzę termin - do 10-go
, zagotowałam trochę i zważyło się

. Poszłam to wymienili mi na innej mleczarni i drożdżówką musiałam się zadowolić bo mi na płatki przeszła ochota
.
:-).