poziomki mi sikaniec po 3dniach od spozniajacej sie@ wyszedl tak slaby ze moj Tz nie widzial nic tylko ja widzialam ta delikatna kreseczke dopiero po tygodniu wyszly 2 wyrazne
idz na bete ona rozwieje Twoje watpliwosci 3mam kciuki
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
poziomki mi sikaniec po 3dniach od spozniajacej sie@ wyszedl tak slaby ze moj Tz nie widzial nic tylko ja widzialam ta delikatna kreseczke dopiero po tygodniu wyszly 2 wyrazneidz na bete ona rozwieje Twoje watpliwosci 3mam kciuki
ide w pon do na sob mam ew termin @. Plamienia maluskie ale nadal mam. Nigdy nie miałam a tym bardziej tydzień przed. Mogłam pójść wczoraj do gina
. A tak to będzie dopiero w ponpoziomeczki nie zostaje ci nic tylko czekanie, ale cornellka ma rację, ze czasem późno cokolwiek wychodzi. mnie w ciąży z Piotrusiem test wyszedł dopiero po 2 tyg od spodziewanej @
a jakiego mam teraz chłopa w domu;-)
a jakiego mam teraz chłopa w domu;-)poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
do pon tak daleko oszaleje!!!!
do pon tak daleko oszaleje!!!!poziomki
mama 00 08 11 13 15
:-):-):-)weźmiemy się za ciebie tak, ze nawet nie spróbujesz szaleć![]()
od tego ciągłego sikania,podcierania i sprawdzania poobcierałam się i mam już wstręt do papieru

Milutek ?????????
:-):-):-)
od tego ciągłego sikania,podcierania i sprawdzania poobcierałam się i mam już wstręt do papieru
Milutek ?????????
ja to samo hahahahaha
aż się infekcji nabawiłam i na antybiotyku od wczoraj jestem

milutek co sie dzieje?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
U mnie narazie jeszcze nie jest tak źle ale wszystko przedemnąja to samo hahahahaha
aż się infekcji nabawiłam i na antybiotyku od wczoraj jestem
milutek co sie dzieje?

Milutek wyjaśniaj!!!!!!!
reklama