reklama
A ja się nigdzie nie wybieram- poczytałam tez i lutówki i jakoś mi klimaty nie pasują- tu czuję się już jak w domku choć jestem tu od niedawna:-)
Milutek - zostajesz choć na 99,9% bedziesz lutową mamą bo ciążę bliźniaczą zawsze rozwiązują przed terminem, ale i tak cię nie oddamy. To pierwsze i na razie jedyne nasze dwojaczki:-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Pączuszki mam takie pytanko czy podczas @ można mieć 37,3???
Bo ja mammierzyłam pod jęzorem a @ jeszcze się nie rozkręciła

Ponawiam bo zgineło gdzieś na poprzedniej stronie:-)
H
Harsharani
Gość
Poziomki, ale mierzone po przynajmniej 3 godzinach snu?
Bo tylko takie temperaturki sie licza.
jesli tak, to raczej nie (chociaz ja zaobserwowalam, ze tak dzien przed @ temperatura zwykle mi skakala).
jesli tak, to raczej nie (chociaz ja zaobserwowalam, ze tak dzien przed @ temperatura zwykle mi skakala).
poziomki
mama 00 08 11 13 15
To to ja wiemPoziomki, ale mierzone po przynajmniej 3 godzinach snu?
chodzi mi tylko o to czy w czasie @ normalna temp ciała może być podwyższona,czy wszystko ok jesttutaj codziennie ktos robi cos pysznego i potem kazda ma ochote 
ja jem ,jem bo apetyt dopisuje,mimo okropnych mdlosci.
Ale ostatnio coraz czesciej wieczorem laduje w kibelku..... z Bartkiem rzadko mi sie to zdarzalo, przewaznie byly to same mdlosci.Wieczorem moj zaladke zle reaguje na jakiegolwiek pokarmy...;/
dzis juz wizyte zaliczylam,oby ostatnia.
kati witaj i gratuluje
poziomki ja na mierzeniu temp sie nie znam, wiec niestety nie pomoge.

ja jem ,jem bo apetyt dopisuje,mimo okropnych mdlosci.
Ale ostatnio coraz czesciej wieczorem laduje w kibelku..... z Bartkiem rzadko mi sie to zdarzalo, przewaznie byly to same mdlosci.Wieczorem moj zaladke zle reaguje na jakiegolwiek pokarmy...;/
dzis juz wizyte zaliczylam,oby ostatnia.
kati witaj i gratuluje
poziomki ja na mierzeniu temp sie nie znam, wiec niestety nie pomoge.
Tak temperaturę należy mierzyć rano po przebudzeniu albo po min.3 godz. snu.
A czy zdarzało Ci się miewać takie @? Różnią się czymś od poprzednich?
Poziomki- gdzies kiedys wyczytalam ze przed sama @ powinna sie obnizyc a utrzymuje sie jesli sie jest w ciazy. Poszperaj w google- napewno tam cos na ten temat znajdziesz.
A czy zdarzało Ci się miewać takie @? Różnią się czymś od poprzednich?
Poziomki- gdzies kiedys wyczytalam ze przed sama @ powinna sie obnizyc a utrzymuje sie jesli sie jest w ciazy. Poszperaj w google- napewno tam cos na ten temat znajdziesz.
Ostatnia edycja:
reklama