Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no Ewi pomyślowy ten Twój mąż dobrze że mój nie ma takich fajnych pomysłow a teciowa odwiedza nas max 2razy do roku

M się za to oberwało i od tamtej pory teściu dzwoni, że będzie za 15min. Wówczas mam czas udać się do łazienki, a M w pośpiechu ogarnia burdel.
ale teściu spoko facet, także już przywykłam, od żony biedak ucieka
Scarletka, powiem szczerze, że mnie tyle razy teściówka witała w szlafroku i bajzlu, wiedząco tym, że przyjadę już kilka dni wcześniej, że powinnam mieć olew totalny, ale ona mnie nie odwiedza, swojego drugiego syna zresztą też nie, więc nie ma o czym gadać. Jest specyficzną osobą i mogę narzekać w drugą stronę
Za to teściu lubił nas nawiedzać w sobotnie poranki bez zapowiedzi, więc raz nawet zastał mnie w łóżku i nie wychodziłam z niego aż sobie nie poszedł, bo miałam na sobie zbyt seksowną piżamkęM się za to oberwało i od tamtej pory teściu dzwoni, że będzie za 15min. Wówczas mam czas udać się do łazienki, a M w pośpiechu ogarnia burdel.
ale teściu spoko facet, także już przywykłam, od żony biedak ucieka
![]()

Co do zwolnienia- to przynajniej odpoczniesz :-). A co do facetów- to oni czasem maja takie przebłyski- a my potem doszukujemy się spisku:-):-):-)- a co by nie- hahahaha