Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
poziomki- nie znam calej twojej historii ale z ostatnich postow widze ze najwyrazniej masz plamienia przed okresem. Pisze bo tez tak mialam- powod za wysoka prolaktyna i za niski progesteron. Warto isc do gina i sie przebadac. ( Prolaktyna koniecznie z tabletka meta..cos tam-i ponowne badanie po godzinie)
Za wysoka prolaktyna moze blokowac owulacje- a za niski progesteron- powoduje plamiena przed okresem i utrudnia zagniezdzenie sie jajeczka. Byc moze kuracja duphastonem ci pomoze.
A propos testow owu- warto sprobowac- szczegolnie ze z twoimi plamieniami - pewnei ciezko ustalic pierwsy dzien cyklu- a co za tym idzie- owu.
Jesli chcesz wiecej info to z checia napisze. Ja staralam sie o 2 kreski przez prawie 2 lata- wiec troche sie juz naczytalam o wsystkich problemach badaniach itp
trzymamy tu mocno kciuki za ciebie
Odnosnie hashimoto Ola 80- czy mialas zalecane jakies dodatkowe badania w ciazy? Ja tez mam Hashi- I zlecono mi jedynie kontrole ft3 i ft4- bodajze

Będę pamietać;-)Hejka Poziomki mi na plamienia pomogl naturalny ziolowy lek kupiony w aptece: Castagnus, po 3 miesiacach brania go zaszlam w ciaze (a byl to 13 cykl wszystkich staran). Ten lek wlasnie obniza delikatnie prolaktyne.

ja bralam castangus pół roku i mnie nic nie pomógł, dopiero w 2 cyklu brania bromergonu udało się zajść i utrzymać ciążę. ginek stwierdził, że lek raczej na nasze mózgi pozytywnie działa, bo nam się wydaje, że się kurujemy:-) no a jak wiadomo, samo podejście jest nie raz najważniejsze![]()