Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
od razu samopoczucie się polepsza!
głodzik mnie obudził, a potem to już nie umiałam zasnąć więc skorzystałam z okazji że śpicie;-) Powodzenia na wizycie:-)Milutka a jakiego koloru to plamienie? Jak brązowe to się oczyszcza. Mi się oczyszczało długo aż przestało i wczoraj na usg zero po krwiakua zmniejszał się długo, miesiąc leżałam a duphostam jeszcze biorę przez 3 dni i koniec.

Szalunaśśśśś 

do teraz boli mnie żołądek... Najgorsze, że zupełnie nie wiem czym się tak strułam, ale to był horror. Wnioskuję tylko tyle, że kobiecy organizm bardzo szybko reaguje na zatrucie, serce mi prawie wyskoczyło z piersi, cała akcja była tak przyspieszona. Nie życzę nikomu... Potem przez kolejne 2 godziny miałam jeszcze dreszcze i czerwoną skórę, zupełnie nie mogłam zapanować nad ciałem...
hehe:-)
toć zaraz albo już II trymestr i masa spraw do obgadania 
OMG - barszczy z uszkami!!!!!!!!!!1 moje ulubione
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

w dupie z nim
widać że już ma wyrzuty sumienia bo już dzwonił
Witam "dojrzałe" i nowe marcóweczki ;-)
SZOKUJĄCA HISTORIA, PANIE O SŁABYCH NERWACH NIE POWINNY TEGO CZYTAĆ!
Ja dziś niestety przyszłam się pożalić, wczoraj przeżyłam coś okropnego.
Zjadłam z rodzinką pyszną kolację, spaghetti z pomidorami i szpinakiem, no i poczułam, że mnie strasznie wzdęło, to poszłam do kibelka. Zrzuciłam uradowana balaścik, bo mam zatwardzenia w ciąży... i się zaczęło... I to wszystko na raz!
Zaczęłam mieć drgawki, całe ciało zaczęło mnie mrowić, włosy stanęły dęba, zrobiłam się czerwona jak raczek, łącznie z oczami, było mi jednocześnie zimno i gorąco, ciśnienie mi tak skoczyło, że zaczęło mi rozrywać moją i tak już obolałą głowę, do tego straszne bulgotanie w brzuchu i ból, skurcze, a najgorsza była pikawa! Serce zaczęło mi bić tak szybko i mocno, że poczułam się jak bomba zegarowa. Cała przerażona siedziałam na kibelku i nie wiedziałam co się dzieje. Zamroczyło mnie i zaczęło mi się kręcić w głowie. Nie wiedziałam którą stroną ustawić się do klozetu, bo jednocześnie przyszedł paw i sraczka. Męczyłam się tak przez 2 godziny i najadłam się strachu jak nigdy. Rodzina z resztą też, chcieli mnie już wieźć do szpitala, ale jak, skoro, ze mnie leciało wszystkimi otworami? Przepraszam, że tak dosłowniedo teraz boli mnie żołądek... Najgorsze, że zupełnie nie wiem czym się tak strułam, ale to był horror. Wnioskuję tylko tyle, że kobiecy organizm bardzo szybko reaguje na zatrucie, serce mi prawie wyskoczyło z piersi, cała akcja była tak przyspieszona. Nie życzę nikomu... Potem przez kolejne 2 godziny miałam jeszcze dreszcze i czerwoną skórę, zupełnie nie mogłam zapanować nad ciałem...