Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
puscilam wczoraj muzyke powazna i moja mala zaczela tanczyc i wiercic sie choc wczesniej byla spokojna wiec ja za tel i dzwonie do M i poplakalam sie ze ona juz na serio slyszy i reaguje na dzwieki potem sprobowal raz jeszcze i znow mala podskakiwala i jak M wrocil pokazalm mu tez mala sie slicznie rusza i M sie strasznie wzruszyl 

pozapalałam sobie w całym pokoju świeczki
wiem wlanieta jestm ale uwielbiam jak sie pokoju swieczki pala i mam ich tysiące
tak miło sie zrobiło ze najlepiej bym zasneła ..........ale nie moge bo trzeba dziecko wykompac i pozmywac brrrrrrrrrrrrrrrPinka, nie uwierzysz, jak przeczytałam to zdanie za pierwszym razem!!! "Zabieram się za szukanie CYCUSZKÓW dla maluszka" :-) :-) :-)pozdrawiam zabieram sie za szukanie ciuszków do maluszka![]()
trzebiska, biedulko! Łączę się w bólu :-( Ja od zeszłego tygodnia mam nawrót mdłości, a od wczoraj rzyganka :-( Czemu? Za co? Dlaczego?O boże, a mnie znowu jest niedobrzeJa już nie chcę rzygać! No ile można?!! To jakiś koszmar jest. Ja już chcę marzec
![]()
Zabij szwagierkę! Zabij szwagierkę! Zabij szwagierkę!!!hej! ja tylko szybko napisze,ze od rana walcze z siostra K, ktora odwiedzila nas o 7 rano....
u Olafa nie ma poprawy...
Generalnie dzidzius ulozyl sie tak,ze nie moge oddychac (przepona?)...
I chyba kogos zabije dzisiaj.
Asco, dzięki w imieniu kotów! Ale szczęście to one mają, że mają takiego Pana! Bo ja to jestem od banałów i fistaszków: kochania, przytulania i odkręcania wody w kranie do picia. Najważniejsze rzeczy dla kotów zapewnia ich Pan: zakupy żarcia, karmienie, czyszczenie kuwety + kochanie i przytulanie. Jedynie wody w kranie nie odkręca Pan, bo uważa, że to terroryzm ze strony kotów to odkręcanie kranu po 20 razy dziennie ;-)Bosa - uwielbiam kociaki, Twoje to takie rasowe piesczochy. Szczęściarze, ze maja taką Pańcię![]()
w nagrodę poszłam do lumpka i obkupiłam troszkę Wiktorka i siebie..;-) później bank , małe zakupy i oczekiwanie na powrót mojego M. który teraz siedzi na fotelu dentystycznym
;-)

;-)
;-)

Dobra wymówka?
Weźcie mnie pogońcie na te badania.