• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
moj malutki wlasnie pod dwoch gdzinach placzu i marudzenia zasnal............. chyba byl bardzo zmeczony ze tak jeczal i sie meczyl przy zasniecieu.....ja teraz siedze iodpoczywam troche do 22 daleko a wtedy dopiero M przyjdzie i bede szla spac .........milego wieczorku

Alamiqa bo to było chyba translatorem ;p

Vecia najgorzej zabrać pełną łyżeczkę, u nas wtedy zawartość ląduje w najdziwniejszych miejscach ;) A uwielbiam jak mi Jasiek wkłada paluchy do miseczki ;)

Po obiadku zaliczyliśmy prawie 4h spaceru :) Jasiek coraz później chodzi spać, na początku kąpaliśmy go już o 6ej, potem przenieśliśmy kąpiel na 7-8, a teraz.. Na razie się nie zanosi na zmęczenie i senność.. U Jasia rzecz jasna, bo ja padam na twarz hahaha

Wreszcie wieczór! Po dzisiejszym dniu mam naprawdę dosyć.Znowu 2 razy zmokłam (miało być słońce:eek:).
Anulka dzielnie zniosła szczepienie, choć płakała. Tak mi jej było żal:-( Waży 6500g. Niestety nie wiem ile mierzy,bo u nas w przychodni jakoś nie ma takich praktyk:sorry: Mam nadzieję,że nie będzie miała odczynu poszczepiennego (i tak już dziś sobie trochę pojęczała). Na razie leży i próbuje zasnąć. Dziś po raz pierwszy dostała mięsko i tak się nim zajadała ,że szok:tak: Jutro c.d.
A ja padam na pysk. W domu bałagan, pranie nie chce się wysuszyć w takiej wilgoci,ogóraski czekają aż je zakiszę... Poczekam aż Jaś pójdzie spać i wtedy wezmę się do roboty:tak:
Pozazdrościłam niektórym z Was "wypraw" do fryzjera i też się umówiłam na piątek:-D Zrobię sobie jakieś refleksy lub coś w tym stylu;-)

Ewi szacun! :szok: :laugh2:Twoja kolekcja słoiczkowa jest naprawdę imponująca:tak:

madzik też czekam na spotkanie z dyrektorką w sprawie mojego ewentualnego powrotu do pracy w tym roku. Drażni mnie ta niepewność, co dalej. Ciężko mi podjąć decyzję i wolałabym mieć to już za sobą:tak:

Ostatnia edycja:
julia to Twój M od rana dopiero o 22ej wraca? Ty cały dzień sama bidusiu jesteś??
spring no to super że ty tez do fryzjera skoczysz, odmiana jest dobra :) A co do mierzenia dziecka u mnie w przychodni też sie nie kwapią, więc ja zawsze proszę żeby to pielęgniara zrobiła, bo ja chcę wiedzieć czy dziecko rośnie czy nie i Pani chcąc nie chcąc mierzy :D

Młoda dziś wreszcie zjadła 1/3 słoiczka bananów G. Wow! Nigdy jeszcze tyle nie zjadła. Mam nadzieję, że nie cieszę się na wyrost i że coś jej po tym nie wyskoczy. Ale czadowo się krzywi jak łyka, jakby to było mega kwaśne, a przecież słodsze niż jabłka, których w ogóle jeść nie chciała. W ciągu dnia miała dwie drzemki po 2h, więc znów nadrobiłam prasowanie i mycie sterty naczyń ;) A gdzie by tu jeszcze wcisnąć robienie przetworów jak niektóre z Was robią czy urządzanie pokoi dzieci :O
Zmykam obejrzeć jakiś film czy serial z Marcinem, bo młoda zasnęła :) Miłej nocy wszystkim!

reklama
Malinka moja Ela też swego czasu późno zasypiała, ale ja konsekwentnie kąpiel robiłam 19-20 i teraz znów zasypia po kąpieli. A przez kilka tygodni po prostu po kąpaniu było jeszcze troszkę zabawy, żeby zmęczyć małą.

Nic w tv nie ma ciekawego, ale przynajmniej poczytałam troszkę, teraz zmykam spać. Jutro idziemy na usg główki i do lekarza rehabilitacji na kontrolę.

Dobranoc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry