reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Witam!!!

Czy marcowe mamy znalazły by miejsce w swoim gronie dla jeszcze jednej marcowej mamy:)jestem mamą Kamelki która urodziła się 4 marca.Szukam forum nq którym mogłabym popisać z innymi mamami o naszych szkrabach itp pozdrawiam wszystkich

reklama
cześć Laseczki!

Vetka, Pabella dziękuję za spotkanie:)) przekazuje Marcóweczkom, że i Nadia i Gabrysia są cudnymi marcjańskimi przedstawicielkami płci pięknej, Nadusia to mała gadułka i jestem pod wrażeniem jak komfortowo czuje sie w pozycji na brzuszku:tak:, a Gabrysia podobna do mojej Zosi i posturą hi hi i usposobieniem, przynajmniej na spotkaniu obie były małomówne:-D żałuję że tak szybciutko minęły wspólne pogaduchy, ale nie marudzę, bo sama się spóźniłam:zawstydzona/y:
szkoda tylko, że nie było w gronie żadnego marcowego chłopaka;-)

poczytałam Was pobieżnie, mam nadzieję że jeszcze tu wieczorem do Was zajrzę...na razie muszę Hankę do wyrka ułożyć, bo Zosia dzisiaj bez jęknięcia zasnęła:tak:
ale Tobie Ewi muszę napisać....JESTES WIELKA!!!! jestem pod wrażeniem, że zdołałaś tyle słoiczków zrobić:)))))

Vetka, Patik! I ja dziękuję za spotkanie! :-) Potwierdzam, że Nadia to bardzo wesoła i rozgadana dziewczynka a Zosia może i małomówna, ale z pięknym uśmiechem ;-) Miałam okazję poznać też patikową Hanię - śliczna jak aniołek!
Oby więcej takich spotkań!

julia no to współczuję bardzo :/ kiedy wizyta u lekarza po rtg?
misia witam i ja :) pokaż swoją córę na odpowiednim wątku ze zdjęciami :)

Przerwa na reklamy ;) Fajnie, że spotkanie we Wrocławiu równie udane jak w Krk.
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki małe też tak mielą językiem, że go wysuwają i chowają pomiędzy zaciśniętymi wargami? Tak faluje ten język śmiesznie, ale zastanawiam się czy to normalne... Sorry, jeśli pytanie durne, bo tak zauważyłam ostatnio u młodej fazę mielenia :/

Dzień dobry :)

Mała obudziła się o 7, pobawiła sie troszeczkę, popróbowała nabytej wczoraj umiejętnosci przewracania sie na brzuszek, ale dzisiaj jej nie szło, a teraz znów spi.
Ja korzystam z okazji i szamię sniadanko, a zaraz chyba sobie zrobię kąpiel, żeby zebrać siły na cały dzień.

Witaj misiakamisia i opowiedz więcej o sobie :)

Fifi tylko z nas ranne ptaszki? Reszta pewnie jeszcze dosypia ;)

U nas dzisiaj nocka znośna, pobudki 1, 3, 5 i 6:30, Jasiek po jednym cycku od razu zasypiał, chyba, bo ja na pewno spałam ;) Gdybym może nie zasnęła i dała mu drugiego cycusia to pospałby dłużej, ale nie narzekam, było lepiej niż ostatnio :) Wieczorem nawet sam zasnął po kąpieli, a dostał tylko 240ml mm, więc może go trochę przepełniałam ostatnio i dlatego się budził, zobaczymy jak będzie dzisiaj :)
Pogoda boska, więc po drzemce ruszamy na chodniki :D Miłego dnia!!!!

Hej, ja też już nie śpię. Dzisiaj moja Alusia pobiła rekord życiowy w spaniu bez przerwy.Trwało to aż 11 godzin:szok: A teraz dosypia kolejną godzinkę. Chyba Jej tak wczorajsza mini wyprawa na wieś posłużyła.Tam sporo spała, a po powrocie w kimono na kolejne dwie godzinki. Byłysmy u mojej przyjaciółki i przy okazji zachorowałam na dom. Cóż, może kiedyś?
Fajnie, że wrocławski meeting się udał. Kobietki ze Śląska i okolic, czas najwyższy na nas!
Dziś wybieram się na bardzo dłuuugi spacer, bo w końcu pogoda jak marzenie. Wam też życzę udanych spacerków.
Misiakamisia welcome!

julia no to współczuję bardzo :/ kiedy wizyta u lekarza po rtg?
misia witam i ja :) pokaż swoją córę na odpowiednim wątku ze zdjęciami :)

Przerwa na reklamy ;) Fajnie, że spotkanie we Wrocławiu równie udane jak w Krk.
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki małe też tak mielą językiem, że go wysuwają i chowają pomiędzy zaciśniętymi wargami? Tak faluje ten język śmiesznie, ale zastanawiam się czy to normalne... Sorry, jeśli pytanie durne, bo tak zauważyłam ostatnio u młodej fazę mielenia :/

wlasnie odebralam rtg wyszlo ok wiec dalej niewiem teraz ortopeda mowi rezonans hahhahhahha tylko ze odplatnie.....................dobre sobie

reklama
Witam się i ja SŁONECZNIE! :-) Zaraz lecimy na szczepienie. Dzisiaj pierwsze pneumokoki. Oby Gaba zniosła to dobrze jak zawsze!
A pogoda nastraja tylko do jednego... Wracam te 10km z przychodni na piechotę! W końcu będziemy miały porządny spacer! :-)

Malina
, ale masz żarłoka w domu! :szok: Gabrysia je na noc AŻ 180ml.. hahaha

Udanego dnia Marcjanki!

Do góry