Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a ja od soboty mam taką ochotę na MOJEGO Mnormalnie nie mogę patrzeć jak się rozbiera bo mnie bierze ech...
pomarzyć póki co ale 37 tydzień wybije i się poprzytulam![]()
ja mam tak samo;-)
ale mąż też jest biedny bo mówi mi też,że mu brakuje bliskości ze mną
:-)A mój Maluch cały czas ma położenie zmiennie. Za nic w świecie nie może znaleźć sobie jednej odpowiedniej pozycji.
Od wczoraj czuje bardzo słabo ruchy, zaczynam się trochę martwić. To normalne że w tym okresie tak sie dzieje? Bo nawet jak w nocy nie śpię po pare h to Maluch leciutko kopnie raz na jakiś czas ,a w dzień to już nie ma nawet o tym mowy![]()

poleż na lewym boku zjedz coś słodkiego i czekaj powinien się rozbujać

ale się rusza w dzień? Jeśli tak to myślę,że nie masz czym się martwić może ma takie dni...moja mała też czasami się wycisza i słabiej się rusza ale się rusza;-)A mój Maluch cały czas ma położenie zmiennie. Za nic w świecie nie może znaleźć sobie jednej odpowiedniej pozycji.
Od wczoraj czuje bardzo słabo ruchy, zaczynam się trochę martwić. To normalne że w tym okresie tak sie dzieje? Bo nawet jak w nocy nie śpię po pare h to Maluch leciutko kopnie raz na jakiś czas ,a w dzień to już nie ma nawet o tym mowy![]()
;-)ja mam tak samo;-)
ale mąż też jest biedny bo mówi mi też,że mu brakuje bliskości ze mną
:-)

tak od 22

jeszcze trochę

odebrałam wyniki krwi i moczu i znów anemia. brałam ascofer, tardyfrol fol plus odpowiednia dieta i nic to nie pomaga.... ;( ciekawe co tym razem zaleci lekarz.

wcześniaki ok ale 37 tydzień to już nie wcześniak
a wam już 35 leci ale fajnie![]()