Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gaba a jaki model chcesz kupic?
Kocham Zakopane :-):-):-) I strasznie za nim tesknie... Tez jestem z Krakowa, ale juz od jakiegos czasu mieszkam kawal drogi od rodzinnego domu i juz tak zostanie.
A ja nie mam zadnych skurczyNawet nie wiem jak to wyglada
Jedno jest pewne MUSZE urodzic w terminieChociaz juz bym chciala tulic Alusia, musimy poczekac na mojej mamy siostre
Wiec do 20 marca nie rodze ;-)
Nocka nawet w miare, rwa troszke odpuscila, to znow bol bioder... Echhh...
Mialam miec jutro wizyte u ginka, ale jest chora i dopiero w niedziele ide :-( Ale w sumie wszystko jest ok (taka mam nadzieje), wiec no panic ;-) W zamian za to pojde sciac wlosy, a kolor zrobie za jakies 2 tygodnie.
Chcialam zrobic dzis torcik truskawkowy, ale musialabym sie ruszyc do sklepu, a tak mi sie nie chce...
Dalej jestem w szoku z Marti
I jak Was czytam, te objawy, te oznaki zblizajacego sie porodu, to sama siedze jak na szpilkach, zeby wczeniej sie nie zaczelo![]()
Witam się i ja
Agniesiak ten bobo mnie tak rozbawił ze szok!!! az poplułam monitor aaaaahahahha![]()
hej laski...
dzis rano do toalety chlupnęło mi COŚ, patrzę, a to to samo co wczoraj, tylko więcej i z żywą krwią
zaraz mam wizytę, staram sie nie panikować...
lekkie bóle jak na okres, ale naprawde leciutkie...
tyłek mnie boli, jakby ktoś mnie nakopał
no i biegunka, ale nie wiem, czy to nie z nerwów
aaaaaaaaaa, nie chcę jeszcze rodzić!!!!!!!!!!!!!!

No czasem tak jest, ze nikt nie odpisuje, ale tym sie nie przejmuj, za duzo nas tu i za duzo piszemyooo wreszcie ktos zauwqazyl moj post....:-) Bo poczulam sie jak gdyby niezauwazalna...
Nio balam sie troszke tego wyjazdu czy nie urodze...ale super bylo....
Mnie cos glowa..boli....chyba od cisnienia....

niestety nie byl to wyjazd dla przyjemnosci ;-)
dziewczynka wazy 1900 na szcvzescie jest silna i da rade....