Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja Mycha więcej przesypia a i tak prysznic biorę na ratyDziewczyny cieszcie sie ze macie jeszcze tyle czasu dla siebie
Mój mały dziś nie dał mi zrobic nic co najwyzej przed kompem moge z nim posiedziec- oczywiscie ssie, juz myslalam ze niemam mleka ale sprawdzilam i jest
. Ratujcie ja juz nie mam sily. Mialam dzis zrobic zakupy, pranie -1 male, prasowanko- kilka ciuszkow i posprzatac pokój
- nie zrobilam nic. A jutro musze jeszcze cos upiec - boniu mam nmadzieje ze jakos zdaze. Chyba dzis w nocy bedewszystko robic- jezeli oczywiscie bedzie spał
. Jest cudowny ale moglby choc 2 h sie przespac a ten spi 20 min i cycek i tak w kolo.
tez jestem zdziwiona i mam nadzieje ze nie bedzie tyl az w takim tempie i ze to chwilowe, ale tez daje mu kiedy tylko sobie zyczy bo co mam zrobic jak mi placze

kolki nie zawsze sa wynikiem nieodpowiedniej diety
Zgadzam się z tym ja nie stosuję żadnej diety jedyne ograniczenia to cebula czosnek napoje gazowane a resztę wcinam bez problemu i Niki kolki nie ma ;-)