Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny a czy wyciskacie waszym dzieciaczom mleko z sutków?(dzieci na piersi)ja bylam w szoku jak lekaraka wycisnela przy mnie malemu mleko,otatnio tez mu dosc sporo wycisnelam,lekarka powiedziala,ze jezeli tego mleka zgromadzi sie tam duzo to malenstwo moze to bolec,konsekwencją czego jest marudzenie i płacz.Dziecko czuje to co my podczas nawalu mleka.

A mnie położna powiedziała, że lekarze starej daty wyciskali to mleko, ale teraz się tego nie robi i kazała robić okłady z altacetu. Lekarka też nie kazała wyciskać, tylko robić okłady z ciepłej oliwy przed kąpielą. Ja wybrałam altacet i obrzęk zszedł.Candy te sutki go bolą,bo tam sie tego mleka za duzo gormadzi,i dziecko czuje nawal w sutkach i go to boli,dlatego kazala wyciskac to mleczko

i moze moje dziecko caly czas bylo glodne ale moze dlatego nie przybieralo na wadze
teraz dostaje od 2 tg butle rano i wieczorem a od srody nawet czesciej bo pod moja nieobecnosc byla karmiona butla i chyba jej lepiej podchodzi 
a taka kochana byla