reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
my wiedzieliśmy już od dawna jak nazwiemy nasze dzieci, przed starankami już był plan:-)
a i od samego początku czułam, że to facecik, raz tylko przez moment pomyślałam, że może jednak nie

Witajcie :)
ja już w domku , trochę szkoda bo było fajnie ale jednak najlepiej iu siebie w domku i w swoim łóżeczku.
uciekam do łóżeczka jestem taka zmęczona, jutro wszystko opiszę i Was nadrobię:)
spokojnej nocy mamusie, dzieciaczki i fasolki :)

U nas do samego konca tzn do pojscia do urzedu nie moglismy sie zdecydowac. Miala byc Oliwia, Lena, Blanka i w koncu zostala Aleksandra!:) Do naszego smiesznego nazwiska nie wszystkie imiona pasuja:P
A i moja kreseczka tez byla bladziutka.
Dobranoc mykam do lozeczka!

Witam dziewczynki my wróciliśmy wczoraj wkońcu do domku :tak: teraz może uda nam się na dłużej zakotwiczyć :tak:
Moja Ola niestety wciąż bardzo mało je :-( jutro robimy jej posiew i badanie moczu bo niestety przy zakażeniu układu moczowego często dzieciaki nie maja apetytu, a dla niej było by to fatalnie, znów czekał by nas szpital :-(. Trzymajcie kciuki oby z siuśkami było oki :tak: bo ja już chyba nie dała bym rady 5 raz być w szpitalu z malutką :-( psycha ostatnio mi siada, jakoś mi smutno bo moje dzidzi do tej pory ładnie jadło a teraz każde karmienie równa się płacz, wypychanie smoczka i zjedzenie raptem 60 ml ehhh szkoda gadać.
Miłej nocki dziewczyny.

My weekend wykorzystaliśmy w pełni, w górki pojechaliśmy. Antko Beskidy ma już zaliczone :) Spacerek po urokliwym lesie - jelenie, sarny i żubry ;D Polecam Ustroń Marcówki - park leśnych niespodzianek wyyypas ;)

Teraz cappuccino i chwila dla mnie.

My też dzisiaj zaliczyliśmy park leśnych niespodzianek.
Grześ zachwycony i strasznie zmęczony.
A może gdzieś tam się spotkałyśmy ? :-):-):-):-)

Hejka dziewczynki, ja oczzywiście na momencik nocną porą.

Yra Dziękie wielkie za namiary!!!! Od dawna marzyłam o takim wypadzie z M, planuję zrobić mu niespodziankę i nie mówić mu do samego końca gdzie pojedziemy:tak: a myślę o listopadzie. Marcel zostanie z dziadkami a rodzice będą mieli romantyczny wypad. Te oferty specjalne bardzo atrakcyjne, jeszcze raz wielkie dzięki.:-) A swoją drogą powinnaś jakąś prowizję od nich otrzymać za tą reklamę.:-D

Dziewczyny z Poznania dajcie znać jak będziecie realizować jakieś spotkanko, ja jak najbardziej się na to piszę.:tak:

U nas wszystko oki, kupiliśmy dziś nowy telewizor, mały dostał ciuszki od babci i dziadka, weekend udany.

To na tyle. Dobranoc.

reklama
Dzien Doberek!
My wczoraj wybralismy sie na caly dzien do kuzynki, 3 godziny jazdy samochodem....Balam sie, ze Mlody bedzie plakal, ale nie bylo najgorzej. W tamta strone spal caly czas, a zpowrotem tylko ostatnie pol godziny marudzil...A dzien byl cudowny, bezchmurne niebo i ciepelko....
Tylko na ojczyma sie wkurzam...wwrrrr..ale co tam, jeszcze 2 tyg i do domciu...
Redan znowu nie spi po nocach, juz sama nie wiem o co chodzi, to juz 2 miesiace, czasami jest dobrze, ale zaraz wraca to samo...
Wy rozmawiacie o wyjazdach, a ja juz sie najezdzilam i chce do domku!!!!
A z imieniem, to nie znalam plci do konca, ale jakos czulam, ze bedzie chlopak, imie dla chlopaka wybralismy szybko, z dziewczecym bylo gorzej(chociaz myslalam o Karolinie-bardzo lubie to imie...), wiec dobrze, ze przeczucia sie sprawdzily...

Milego Dnia Kobitki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry