Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
Posiedzimy troszkę, pokażemy mu zdjęcia z usg bo nie widział (był w Anglii)
:-)
tak mi posmakowal, że nie moge się od wczoraj od niego oderwac
;-):-)
uwielbiam tą przyprawę, zresztą wcinałabym wszystko co ostre,
ale planuję taką jak Wy opowiadałyście kupić...żeby mi się przydała na kolejne wesele w pażdzierniku bo wtedy to może juz coś bedzie widać:-) I cieszę się że w tym roku mam tylko 5 wesel i już 3 za Nami...nie tak jak w tamtym roku 9 wesel
Wtedy bym miała problem z sukienką żeby nie chodzić w kółko w tej samej 
sama bym poszla na jakies big wesele ale ja z sidzeniem po nocach to cienko teraz ;-)
dzisiaj byłam u gina ale nadal nic nie wiem :-( potwierdził po badaniu, że ciąża ale nie zrobił mi usg bo za wcześnie (powiedział że nic nie zobaczy i że coś widać w 6 tyg), dopiero mam iść za 3 tyg (czyli jak będę wg moich obliczeń w 7 tyg ciąży) na usg Nie, nie, nie to nie takLekarz zareagował tak oschle bo badanie przezierności karkowej jest najbardziej miarodajne między 11 a 14 tygodniem ciąży a z tego co widze jestes dopiero w 9tc. Więc głowa do góry, zmień lekarza na sympatyczniejszego i takiego co ci będzie tlumaczył dlaczego ci tego badania nie zrobi a nie reazgował jak gbur i idź w 12tc....ja też czekam na to badanie z niecierpliwościa ale cholernie się boje jak czytam na różnych forach na ten temat!! Chyba najlepsza obcja to zero netu i zero złych mysli tylko czy tak sie da??![]()
jak ja mu powiedzialam, ze za 3 tygodnie chcialabym przyjsc na USG zrobic to badanie, to on na mnie wtedy tak wjechal

i nie mam ochoty na jedzenie za bardzo...dronka to pobalujecie troche :-) fajniesama bym poszla na jakies big wesele ale ja z sidzeniem po nocach to cienko teraz ;-)
no i razy 9 tak jak w tamtym roku...to bardzo nas to po kieszeni kosztowało!!! w zasadzie 8 bo jedno wesele bylo NASZE 
qrcze jak to zabrzmiało smutno ....jak by się nam życie skończyło :-) ale tak nie jest :-):-):-) Teraz trzeba cieszyć się życiem , a Nasza dziecina już zaliczy 2 wesele z Nami...tylko że na ostatniom nie mogłam tańczyć po tym jak mi lakarz zakazał jakiego kolwiek wysiłku i kazał prowadzić leniwy tryb zycia...teraz juz jest lepiej więc mam nadziję ze się najjem
i pobawie chociaż troszkę :-)