reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Mnie cos dzisiaj moj maluszek po rzebrach daje popalic juz nie wiem jak mam siedziec hehe:-D
Samochody to jeszcze ujda ale motory... ja mam ich dosc najpierw mial faze na scigacze teraz na jakies crosy :crazy: chociaz jak ma jezdzic to wole zeby na crosach smigal bo to tylko po lakach i lasach a te scigacze to samobojstwo...:dry: no ale wez tu takiemu przetlumacz jak on twierdzi ze to jego pasja:unsure:

Agusia a mój wymyslił że jest zlot w Toruniu - Majówka (1-3 maja) i ja mam z nim jechać i z chłopakami... hehe.. ciekawe co kumple powiedzą na małego bobasa i brudne pieluchy :) na masce :) heheh normalnie mnie rozśmieszył...

Agusia , moj maz to z kolei jest maniak rajdow samochodowych.Ja raz bylam i podziekowalam:-) wrocilam wykonczona i spieczona jak kurczak.A on jak tylko jakis jest to umawia sie z kolega i jada , a jakie nagrody zawsze wygrywaja:-) haha prawie zawsze maja jedno z ostatnich miejsc , ale im chodzi o zabawe a ja sie ciesze , ze ma jakies zainteresowania.Tylko powiedzialam zeby odpuscil sobie rajd w marcu bo jak bym zaczela rodzic to nie zdazy wrocic i bede nerwowa:-)

Mnie cos dzisiaj moj maluszek po rzebrach daje popalic juz nie wiem jak mam siedziec hehe:-D
Samochody to jeszcze ujda ale motory... ja mam ich dosc najpierw mial faze na scigacze teraz na jakies crosy :crazy: chociaz jak ma jezdzic to wole zeby na crosach smigal bo to tylko po lakach i lasach a te scigacze to samobojstwo...:dry: no ale wez tu takiemu przetlumacz jak on twierdzi ze to jego pasja:unsure:
mój tata jeździ na motorze a ja w tamtym roku zrobiłam prawko ....:)) też uwielbiam motory:)

Mój chciał mieć motor, ale w końcu sam stwierdził że On to by się chyba na tym zabił :-D i sobie odpuścił :-).
Emil_e
zaczęłam się śmiać teraz :-D, bo Ci z forum hondy też się umawiają na maj do Borska na 3 dni chyba jakoś 14-16 maj :-D na początku myśleliśmy żeby jechać, ale z dwu miesięczną córeczką to raczej nie jest dobry pomysł :-p ten temat u nich na forum pojawił się chyba tydzień temu, a już prawie wszystkie domki są tam zarezerwowane :-D maniacy :-p

ja musze uciekac niestety , bo synek idzie spac i nie chce mu tu stukac w klawiature:-) a meza nie ma i nie ma:-( wyszedl do kogos naprawiac kompa i jeszcze nie wrocil.Ostatnio z powodu brakow w kasie znow zacza dorabiac , zawsze jakis dodatkowy grosz:-)
To do jutra kochane!Milej i spokojnie przespanej nocy:-)

dokładnie... ale mój M się smieje ze mnie że zaczynam dzień od BB a ja z niego że od stron allegro z BMW i jeszcze jakiegoś innego forum :) a jak zobaczy jak ulicą jedzie jakaś inna beemka to aż sika w majty i cieszy się jak koń do sera :)

volcan papa

ja też spadam mały jutro do szkoły a ja padam po tej nocce nieprzespanej...oby dzisiaj było lepiej

miłego wieczorka

Mojemu mezowi, tez podobaja sie motory, a ja sie ich boje:-(Nie jestem typem ryzykantki:-)
Jesli chodzi o czkawke, to moj dzidzius ma tak okolo 2 razy dziennie.

Acha w czwartek jade do szpitala ustalic termin cesarki i w ogole popytac jak to wszystko wygladac bedzie.

reklama
He he ja się z mojego zawsze śmieję jak jedziemy a on podnosi rękę tak na przywitanie jak jedzie z naprzeciwka ktoś w Hondzie :-D he he a jeszcze lepsze jest to że rzadko kto mu odma****e :-D:-D (a taki zwyczaj niby mają na hondzie trójmiasto, ale pewnie akurat te osoby o tym nie wiedzą :-D)

Do góry