Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a ja jeszcze to nadcisnienie mam teraz :-( a przy nadcisnieniu moze juz nie rosnac tak jak wczesniej.. Mam nadzieje ze tu nie ma pomyłki i mniej wiecej tyle będzie miał.
ale od dziś kominkiem opalać bedziemy bo mamy jeszcze resztki drewna z budowy domu wiec starczy na jakis miesiac pewnie. Ehhh rachunki.. Wiem prąd też nieciekawie
czasem sobie myśle że lepiej byłoby mieć zwykły piec na wegiel, ale to fakt juz nie ta wygoda co sobie tak jak ja teraz nastawić temperature na regulatorze w salonie.. 

i poczytałam co pisałyście dzisiaj i wczoraj wieczorem. Rodzice o 10 pojechali zawieść mojego brata na studia, później mieli jechać do Ikei coś tam odebrać, a dzwonili do mnie od 10:40 i nie odbierałam to przyjechali od razu do domu jak tylko brata zawieźli, a ja sprzątałam w tym czasie w kuchni, bo jest remont i chciałam trochę pomóc posprzątać, okna umyć póki ich nie było w domu, żeby nie widzieli
. Jak przyjechali do miałam 18 połączeń nie odebranych, teraz pojechali do Ikei i ja mam leżeć i mieć telefon obok siebie ;-). Chyba się nauczę trzymać telefon przy sobie ;-)a propos wieku.
Caro, Eve, emil, ja też w tym roku skończę 28![]()
A mój mąż w maju 1100 za gaz????? Oh... szok!Płakać i płacić... Pocieszę Cię tylko, że my za to mamy wszystko na prąd i też nie jest ciekawie.
Mogliby chociaż te terminy trochę dłuższe dawać, a nie parę dni...
nie wiem już czy mam płakac czy się smiac.

bo trzeba będzie oszczędzać

Hehe ale sie usmialamHehe niedługo to jak w buszu zacznę żyć, nazbieram gałązek, napalę na środku salonu i będę piekła nalesniki na jakimś kamieniubo trzeba będzie oszczędzać
![]()