• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Mirka - Ty kobieto to masz energii rzeczywiście za dwoje!:-D

A ja dziś wstałam o 9.30 w dobrym humorku bo obudziłam się tylko o 3 i potem o 7 gdy mąż wstawał do pracy, zjadłam jogurcik i jeszcze zasnęłam. Za oknem wiosennie, śniegu już prawie nie ma, fajny wietrzyk...

Dzień zapowiada mi się leniwy - nawet obiadu nie będę gotować bo przed chwilą dzwoniła mama, że wpadnie do mnie z obiadkiem bo pewnie mi się nie chce gotować...:-D

Tak więc dziś leniu****ę. Aha i jeszcze opowiem Wam historię z łóżeczkiem. Mieliśmy dziś po nie jechać, ja podekscytowana od tygodnia. Wczoraj wieczorem wpadliśmy do teściów, bo poczta dla nas była (jeszcze się nie przemeldowaliśmy) a tu mama Krzyśka z dumą pokazuje ładnie odnowioną kołyskę po dzieciach siostry mojego męża - i że pościel już ma upatrzoną, itd. No i nie miałam serca jej powiedzieć, że zdecydowaliśmy się na kupno dużego łóżeczka.... Tak więc na początek będzie ta kołyska - może Małej będzie przytulniej...

reklama
Witam nadal 2w1 :-D szkoda
nocka mineła tak sobie też ciągle mi się śni że wody mi odchodzą i zaczynam rodzic :tak: brzuszek troszke pobolewał mnie w nocy ale nad ranem przeszło :sorry2:
ja juz domek posprzątałam, obiadek przygotowałam dziś ziemniaczki i karkówka z piekarnika z cebulką i czosnkiem :-)
midnight mój mały w poniedziałek jak miałam usg to tez ważył prawie 3400 :tak: też wydaje mi sie dużo ale aparatury usg czasem kłamia może mieć 3100 a może mieć też 3700 bo taka jest niby dopuszczalna rozbieżność +-300gram:blink:

Hej!
Miroslawa ja Cie podziwiam,ty jeszcze taka obrotna jestes.JA jak bylam w ciazy to zrobienie czegos bylo dla mnie mega wyzwaniem.

U mnie dzis na obiad filety rybne i na obiado-kolacje dla m tez.
Wczoraj byly nalesniki:-)pycha.

Nocka minela dosc spokojnie,zjadlam juz sniadanko,ale siedze w pirzamie zaraz pedze do lazienki.
Mam nadzieje ze Eve dzis urodzi.

Madzik cholera ale przerabane z tym sexem,nam tez sie chce,ale coz trzeba sie wstrzymac!!!
JAk sie klade kolo meza,to czasami mowie zeby sie nawet do mnie nie zblizal:-D:-D:-D

Aha
i jeszcze jedno pytanko???

Któraś z nas napisała chyba przedwczoraj - że polna nieprzyjmuje, tak z ciekawości - skąd wiesz???

Bo mi się temin zbliża - a tu pełno na porodówkach

:szok::szok::szok:
będę wdzięczna za odpowiedz!!!!

:confused::confused::confused:

heh a mi sie energia wraz z 9 miesiącem wyczerpała puchne i wszystko boli więć czekam jedynie na koniec licze dni i wogle mam nadzieje, ze urodzę wczesniej niz wybije termin. Bo ledwo się ruszam boje się ale juz duzej nie moge :(. Pzdrawiam i zmykam, co by nie marudzić i nie truc nikomu

eve81 miała nam napisać ile powinno wazyć niemowlę ale jej chyba nie ma...

a mój dzidziuś waży juz 3400 tochyba dużo no nie? :szok:

Dużo 3400? chyba nieee..

Zresztą cieżko się USG sugerować.
Kitki no miała mmieć dziecko powyżej 4,5 kg i z tego tez względu miała cesarkę bo dzidzi miało nierówne proporcje i nie wiadomo czy by w kanale nie utknęło , bynajmniej tak pisała na pytaniach o cięciu cesarskim.
A jaką dziewczynke urodziła?? tylko 3600:tak: wiec jak widać tu przekłamanie ogromne z USG!! ogromne:szok:

A ja się właśnie podłamałam trochę bo przyszedl mi rachunek za gaz za 2 miesiace 1100 zł:wściekła/y: przez te mrozy tyle żeżarło:-( i to do opłacenia na koneic miesiaca.
A już się cieszyłam że mamy oszczędności:-(a tu rachunek... wrrrrr

Ide robić naleśniki bo mi wczoraj Eve i Ewelcia smaka narobiła:-D:-D

Ciekawe jak tam z Eve na porodówce;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny...
Nika ja mam to samo.....już modle sie zeby urodzic bo mam dosyc...
...Magmil...Twojego stwora to ja znam ze strony czasdzieci ...duzo zajec macie chyba w tygodniu dlatego jeszcze nam sie nie udalo nigdy dojechac...ale moze jak prawko wkoncu zrobie bedzie latwiej....
a dzis lasagne robie na obiadek to sie znow objem jak szalona mniam mniam...lece poczytac inne watki i zobaczyc co u was...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry