Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj przegladałam gazety i znalazłam atykul o tym jak naturalnie wywołac poród-i powiem wam ze do bani te sposoby...ze niby seks najskuteczniejszy...smiechu warte...no ale od poniedziałku zaczynam batalie-herbatka z liscy malin, olej rycynowy, seks, mietolenie brodawek, goroce kąpiele, spacerki...zobaczymy czy da to jakis efekt
ale jakos mi sie niechcialo wiec chwycilam mopa
powoli ale wkoncu hehhe;-)
Ale... mam wąską wanne i nie dam rady w niej usiąść
tak więc dla mnie odpada, ale tak to chyba nie ma rpzeciwskazan? No wiadomo, ze nie moze taka kapiel parzyc, nawet ze wzgędu na skórę, zeby naczynka nie popękały. Ale taka mocno ciepła, to czemu nie?
:-) A tu jeszcze nie będziecie miec tesciów na glowie, to dopiero superzmiana!!!:-)
no na mnie już czas
muszę odespać jakaś ta zarwaną nockę, mam nadzieje że dziś w nocy się wyśpię jak człowiek bez rządnych "rewolucji i rewelacji"
dobranoc kochane :-)

nie czuje sie nic oprocz wilgoci i zimna masakra....\a ja teraz zastanawiam się co zrobić na obiad mięsa typu kurczak, mielone mam juz dosc... naprawde nie wiem co by zrobić dobrego ale nie wymagającego za duzej ilości pracy. Co dzień mam ten problem.Juz dawno mi pomysłów zabrakło do tego moj Jack nie przepada za zupami
więc nawet szybki montarz typu rosół czy pomid odpada.
wiem co zrobic
Przez cala ciaze tylko raz kapalam sie w wannie w 6 miesiacu
ale trwalo to ekspresowo i w dosc chlodnej wodzie
A ja dzis w nocy obudziłm się mokra cała wstałam tez az koldra była mokra :-( rany moglo by sie to skonczyc jest to takie nieprzyjemnenie czuje sie nic oprocz wilgoci i zimna masakra....\a ja teraz zastanawiam się co zrobić na obiad mięsa typu kurczak, mielone mam juz dosc... naprawde nie wiem co by zrobić dobrego ale nie wymagającego za duzej ilości pracy. Co dzień mam ten problem.Juz dawno mi pomysłów zabrakło do tego moj Jack nie przepada za zupami
więc nawet szybki montarz typu rosół czy pomid odpada.
wiem co zrobic
i marze zeby juz byc po porodzie ... chce to miec za sobą chce byc szczupła i zadowolona ze swojego wyglądubo teraz czuje się jak świnka pigi
((((
No i to "danie tanie niesłychanie";-)do tego ziemniaczki i surówka i obiadek gotowy.