Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No łatwy jest łatwyzrobiła bym tez ale jak moj nie jada takich rzeczy to i po co .... jedyne co zje to rosoł i to nie za często i pomodorowa ...a ja juz nie wiem co robic i nie cche ciagl jesc kurczaków i zup.Kupila bym rybe ale nie wiem czemu zawsze mi sie rozwala na patelni
jak robie i wychodzi taka papka więc postanowiłam nie robić, mimo iz mam wielką ochote na rybke- filet jakiś

, a to jakieś dobre 450 km stąd, więc w razie choroby ...
Położną środowiskową też już wybrałam, przesympatyczną Basię, z którą właśnie wczoraj skończyliśmy zajęcia w szkole rodzenia ( i tu niestety BAśka mnie zawiodła
twierdząc że zapewne się "przeterminuję" z tym naszym Tosiem, bo dno miednicy dość wysoko, a ja pełna sił i wigoru
)
Może Antoś wyczekuje tego 19 lub 22
?Nikanajlepszy jest chyba filet z Pangi. Po rozmroczeniu połóż go na chwilke na papierowym ręczniku żeby się troszkę odsączył z wody, potem wypanieruj i kładż na patelni na niebardzo rozgrzanym tłuszczu- wtedy raczej nie powinien sie rozlecieć.
...co ciekawe powiedziala mi ze jak sie zaczna skurcze jakies i beda trwaly pare godz to nie przejmowac sie ze nieregularne tylko do szpitala bo to porod bedzie
acha i powiedziala ze dzis taka pogoda jest zebym sie liczyla z tym ze w nocy sie zacznie, bo ponoc ciezarne sa baaardzo wrazliwe na wszelkie zmiany...hihi zapytalam sie jej nawet o ta pełnie i powiedziala ze oczywiscie to prawda nawet to moze wplynac i rzeczywiscie po pełni wiecej porodow sie odnotowuje