Justyna337
Fanka BB :)
19 stopni!!!!!!!!!!!!! a u nas wichry i prawie zamiecie.
kiedy wiosna przyjdzie? Dobranoc wszystkim
kiedy wiosna przyjdzie? Dobranoc wszystkim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

I tak siedze od 22 z zegarkiem i licze, co ile mi sie brzuchol napina (dość boleśnie, zblizony bol jak na okres, tylko nie taki cmiący, a bardziej kłujący). No i tak mniej wiecej co 8-10- 12 minut wychodzi. Zobaczymy, czy się wygasi, czy nie. Pewnie tak, bo to za mało bolesne na sensowne skurcze, ale jest to zauważalne i dlatego zaczełam mierzyć odstępy.
Ja 41 tydzien jutro koncze

;-).
musze do soboty obnizyc moje dziecko hehe wiec zaplanowalam wielkie sprzatanie bo niestety na spacer sama nie pojde zreszta pogoda do dupy..
jak patrze na siebie to niewierze ze to ja wszedzie cerulit, na calym brzuszku rozstepy mimo smarowania masazow itd.. jak dla mnie katastrofaaaaa ale znow kumpele z ktorymi sie dawno nie widzialam jak patrza na mnie mowia ze poszlo mi tylko wiadomo w biodra i brzuchol.. nie wiem czy mowia z grzecznosci ale moj m tez tak twierdzi.. mam nadzieje ze mala wszytsko z mamusi wyciagnie a pozniej jak odzyskam sily wezme sie ostro za siebie..

trzymam kciuki zeby było wszystko okJa na sekundkę, lecę teraz pod prysznic doprowadzić się do ładu. Jutro rano wybywam na oddział (mam już skierowanie) więc przez kilka dni mnie nie będzie. Jak coś już będę wiedzieć co lekarka zadecyduje to dam Wam przez którąś znać. Buźki dla tych co jeszcze zostają przez jakiś czas na BB. Trzymajcie za mnie i resztę "szpitalnych" kciuki.