reklama
Evulek
Aktywna w BB
hejka mamusie,
widzę że nie tylko ja mam taki fatalny humorek od rana
, to może przez ten wiatr
?
czepiam się faceta, wrzeszczę na kota a za chwilę chce mi się ryczeć. no masakra jakaś...
wkurza mnie nawet, że nie mogę się porządnie wydepilować przez to wielkie brzuszysko
ani dobrze opiłować paznokci u stóp bo nie chcę straszyć swoim wyglądem na porodówce ;-)
posprzątałam łazienkę ale to niewiele pomogło. odkurzać nie zamierzam bo się zmacham. liczę na inwencję męża...ale mogę się przeliczyć
czemu oni są tacy niedomyślni?! to z wygodnictwa moim zdaniem 
jestem pełna podziwu dla Carolin, która urodziła SN córkę o wadze 4,600 !!!

widzę że nie tylko ja mam taki fatalny humorek od rana

czepiam się faceta, wrzeszczę na kota a za chwilę chce mi się ryczeć. no masakra jakaś...
wkurza mnie nawet, że nie mogę się porządnie wydepilować przez to wielkie brzuszysko

posprzątałam łazienkę ale to niewiele pomogło. odkurzać nie zamierzam bo się zmacham. liczę na inwencję męża...ale mogę się przeliczyć

jestem pełna podziwu dla Carolin, która urodziła SN córkę o wadze 4,600 !!!

karolka84
mama kwietniowa '09
Mordoklejka a my już czekałyśmy na wieści od Ciebie z porodówki...
Też coś czuję że porody się przeciągną do połowy kwietnia. Mam tylko nadzieję że nasza Niunia nie czeka na moje urodziny do 7 kwietnia!!! Bo ja chcę już!!!!
Też coś czuję że porody się przeciągną do połowy kwietnia. Mam tylko nadzieję że nasza Niunia nie czeka na moje urodziny do 7 kwietnia!!! Bo ja chcę już!!!!

ANIA2009
Fanka BB :)
A u mnie nie dość, że mam doła bo jeszcze mały mi siedzi w brzuchu to jeszcze mi się mąż rozchorował-właśnie go położyłam do łóżka i nakarmiłam garścią leków, oby wyzdrowiał jak najszybciej, bo jak on pojedzie ze mną rodzić?
Evulek
Aktywna w BB
karolka84
mama kwietniowa '09
Jak się urodzi to akurat blisko moich urodzin (7kwietnia), i blisko urodzin męża (9kwietnia). Same barany będą w domu

Evulek
Aktywna w BB
karolka84
mama kwietniowa '09

Na święta będziemy już w trójeczkę!!!
Evulek
Aktywna w BB
reklama
Nika81
nareszcie razem
a ja nie urodziłam
tylko miałam awarie netu....
u mnie dziś az do 15 to samo bylo qrrrrrrrr.... nic się nie dzieje, a jak cos mnie zaboli to przechodzi