reklama
Byl wczoraj u mnie kolega z parcy z dziewczyna i z siostra,mial od nas kupic samochod dzwonil,mowil ze wezmie nie kazal nikomu sprzedawac a wczoraj co............obejrzal dokladnie i stwierdzil ze jednak nie wezmie,bo moze mu sie trafi cos lepszego

.
No jak mnie wku*****ja takie dupki to szok

Mogl debil powiedziec od razu ze nie wezmie to bysmy komus innemu sprzedali!!!!!!!!!!
A dzwonilo pare osob
.
a ja cos przeczuwalam ze on nie wezmie bo zwlekal 2tygodnie,no ale ciagle zapewnial ze wezmie.
A ta jego siostrzyczka sie pyta "ile maly wazyl jak sie urodzil" powiedzialam ze 2925g a ta z tekstem "dobrze ze wogole przezyl jak sie urodzil"

No taka mialam piane w buzi ze szok

jeszcze nikt mi tak nie powiedzial.Nie wiedzialam co mam powiedziec,zamurowalo mnie.
I jeszcze takie glupie pytania rzucala:TYPU
-czemu nie karmisz piersia-bola cie,
-moze sie boisz ze za bardzo ci wyciagnie itp.
Argument jaki podalam nie wystarczyl

ale ludzie maja tupet,ja nie moge......takich to chyba ze smieci lepili,ale ze w koszu juz braklo to nie dolepili do konca!!!!!!!!
Zreszta po tej lasce mozna sie wszystkiego spodziewac.
Ma 26lat a w glowie jak w D***e po sliwkach

paniusiaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Braciszek znow nie zdecydowany wrrrrrrr...............co za rodzinka
???????????
Bundich (tak to sie chyba pisze)!!!!!!!!!!
Powiedziala ze jeszcze mnie odwiedzi

Ja dziekuje za takie odwiedziny.

No jak mnie wku*****ja takie dupki to szok

Mogl debil powiedziec od razu ze nie wezmie to bysmy komus innemu sprzedali!!!!!!!!!!
A dzwonilo pare osob

a ja cos przeczuwalam ze on nie wezmie bo zwlekal 2tygodnie,no ale ciagle zapewnial ze wezmie.
A ta jego siostrzyczka sie pyta "ile maly wazyl jak sie urodzil" powiedzialam ze 2925g a ta z tekstem "dobrze ze wogole przezyl jak sie urodzil"

No taka mialam piane w buzi ze szok

I jeszcze takie glupie pytania rzucala:TYPU
-czemu nie karmisz piersia-bola cie,
-moze sie boisz ze za bardzo ci wyciagnie itp.
Argument jaki podalam nie wystarczyl

ale ludzie maja tupet,ja nie moge......takich to chyba ze smieci lepili,ale ze w koszu juz braklo to nie dolepili do konca!!!!!!!!

Zreszta po tej lasce mozna sie wszystkiego spodziewac.
Ma 26lat a w glowie jak w D***e po sliwkach

paniusiaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Braciszek znow nie zdecydowany wrrrrrrr...............co za rodzinka

Bundich (tak to sie chyba pisze)!!!!!!!!!!
Powiedziala ze jeszcze mnie odwiedzi

Ja dziekuje za takie odwiedziny.
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
......takich to chyba ze smieci lepili,ale ze w koszu juz braklo to nie dolepili do konca!!!!!!!!
Boże!!! Ze śmiechu padłam na dywan i nie moge wstać!!!! Tekst miesiąca!!! Super:-)

Boże!!! Ze śmiechu padłam na dywan i nie moge wstać!!!! Tekst miesiąca!!! Super:-)
Cześć Marcóweczki.Wpadłam do Was z kwietnia z pytaniem.
Ale najpierw gratuluję Maluszków
Chciałam się zapytać,czy któraś z Was miała problem z rozchodzącym spojeniem łonowym i rodziła SN i jak to się skończyło?
Od kilku dni tragicznie mnie boli,chodzić nie mogę,gin stwierdził,że się rozchodzi kazał leżeć,rodzić sn.Do ortopedy nie wysłał.Leżę i się zamartwiam oczywiście.
byłam bym wdzięczna za odpowiedź.Może na priva,żeby Wam tu już na wątku nie bałaganić.
Dzięki.Pozdrawiam.Buziaki dla Dzieciaczków.:-)
Ale najpierw gratuluję Maluszków

Chciałam się zapytać,czy któraś z Was miała problem z rozchodzącym spojeniem łonowym i rodziła SN i jak to się skończyło?
Od kilku dni tragicznie mnie boli,chodzić nie mogę,gin stwierdził,że się rozchodzi kazał leżeć,rodzić sn.Do ortopedy nie wysłał.Leżę i się zamartwiam oczywiście.

Dzięki.Pozdrawiam.Buziaki dla Dzieciaczków.:-)
S
Sara27
Gość
ewelcia ja ci powiem na co ta panna co cie odwiedzila cierpi poza glupota,na ZAWISC.Ja tez takich gosci przerabialam-masakra.Zazdrosci ci ze masz slicznego synka.fajnego meza i ze dobrze wam sie zyje-ot co.
Nika81
nareszcie razem
No i po ktg jestem i badaniu. W piątek mam probe wywołania mam jechać naczczo ktg i juz zostaje na oddziale chyba tylko ja wiem, jak b się boję
reklama
Evulek
Aktywna w BB
nika już bliżej niż dalej! za kilka dni będzie po wszytkim 
dziewczęta, w niedzielę wróciłam do domku z Zuzią, pól wieczora przepłakałam i warczałam na starego, no masakra jakś
czy to był ten baby blues?! w szpitalu tez mnie czasem dopadała chandra ale w domu to juz zupełnie co innego :-), przeszło jak ręką odjął.
jestem po "klasycznej" cesarce bo wiele lat temu tak właśnie mnie cięli ze względu na zagrożenie życia synka i taka rana naprawdę boli-w końcu jest przez cały brzuch. trafiłam na gina operatota, który tym razem miał ambicję mi te bliznę poprawić po poprzedniku. zobaczymy co z tego wyszło wkrótce ;-) biorę czopki przeciwbólowe, bez nich jest róznie...jutro zdjęcie szwów..
na dodatek mam zapalenie pęcherza i biorę antybiotyk. dochodzę po tej cesarce gorzej do siebie niz poprzednio:-(
Niunia mi te bóle rekompensuje, wystarczy,że ją powącham i juz mi lepiej ;-)
jeszcze nie jestem zorganizowana na tip top w domu więc zaglądam tu rzadko i nie mam czasu nadrabiać wątków :-( mąż mi pomaga, jestem mu b.wdzięczna :-)
nocki nieprzespane ale możemy potem odespać z małą ;-)
jestem mimo wszystko przeszczęśliwa :-):-):-)
jak będę miała jakieś pytania i wątpliwości to Was ponękam trochę mamuśki ;-)

dziewczęta, w niedzielę wróciłam do domku z Zuzią, pól wieczora przepłakałam i warczałam na starego, no masakra jakś

jestem po "klasycznej" cesarce bo wiele lat temu tak właśnie mnie cięli ze względu na zagrożenie życia synka i taka rana naprawdę boli-w końcu jest przez cały brzuch. trafiłam na gina operatota, który tym razem miał ambicję mi te bliznę poprawić po poprzedniku. zobaczymy co z tego wyszło wkrótce ;-) biorę czopki przeciwbólowe, bez nich jest róznie...jutro zdjęcie szwów..
na dodatek mam zapalenie pęcherza i biorę antybiotyk. dochodzę po tej cesarce gorzej do siebie niz poprzednio:-(
Niunia mi te bóle rekompensuje, wystarczy,że ją powącham i juz mi lepiej ;-)
jeszcze nie jestem zorganizowana na tip top w domu więc zaglądam tu rzadko i nie mam czasu nadrabiać wątków :-( mąż mi pomaga, jestem mu b.wdzięczna :-)
nocki nieprzespane ale możemy potem odespać z małą ;-)
jestem mimo wszystko przeszczęśliwa :-):-):-)
jak będę miała jakieś pytania i wątpliwości to Was ponękam trochę mamuśki ;-)

Ostatnia edycja: