Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeprosil mnie wczoraj tylko ze ja najpierw zaczelam rozmowe.ewelcia86- wcale ci sie nie dziwie też bym sie wkurzyła, faceci to nic nie rozumieją ;-) ale nie ma co się droczyć, przepraszanie się też bywa baaaardzo przyjemne ;-)![]()

My jestesmy razem 7,5roku a mieszkamy razem 3lata.ewelcia86- w pysk to moze nie...ale tupnąć nogą czasem trzeba!!!
ja (odpukać) nie mam zadnych problemow z m. ale to chyba wynik tego ze znamy sie 8 lat i mieszkalismy ze sobą 3 lata zanim się pobraliśmy, także ja ustawiłam jego a on ustawił mnie i jest git :-)

ale przeciez ja mu nic nie rozkazuje tylko jesli juz to go o cos prosze

ciekawe jak dlugo bedzie dobrze,az sie boje pomyslec o tym
tez bym chciala.

.a ze tamtych bylo dwoch a Daniel sam wiec kolega mu pomagal i lal tamtych z zaskoczenia z boku murka
.
.
My jestesmy razem 7,5roku a mieszkamy razem 3lata.
Moj m czasami jest bardzo uparty i jemu nie da sie czasami przetlumaczyc czegos,czasami walnie mu na leb i jak o cos go prosze to mi mowi zebym mu nie rozkazywalaale przeciez ja mu nic nie rozkazuje tylko jesli juz to go o cos prosze
Kiedys bylo inaczej teraz tak sie pozmienialo.
ale ostatnio sprzeczamy sie coraz czesciej i przeważnie o moja mame (wiadomo nikt nie lubi teściowych;-)). Wiem ze ma troche racji bo moja matka potrafi byc bardzo upierdliwa i musi byc dokladnie tak jak ona sobie zaplanuje bo inaczej jeczy cały dzien
ale to w koncu moja matka i raz na tydzien, dwa moze zacisnac zeby. A wczoraj tak sie wnerwił ze powiedział ze jak tak dalej pojdzie to bede musiała wybierac albo On albo Ona, bo juz ma dosc

a córcia domaga sie spaceru
Paweł sie nabija ze moze wciazy jestem
Tylko nie to, to dopiero byłaby porazka, nie mamy w planach na razie rodzenstwa dla Nadii tym bardziej ze P. jest bez pracy od maja
Mowil ze ludzie mu gratulowali ze przezyl,bo podobno wygladalo to tragicznie.Jestem zaplakana i boli mnie glowa od stresu,przeciez mogl stracic reke,noge (wtedy nawet do pracy nie moglby chodzic tylko renta),a nawet zycie...
(tak mi tutaj mowili)
nie wiem co to ma byc
A wczoraj zasnela bez karuzelki
:-)
Ale ogolnie to kolo 10-12 jeszcze troszke pospi no i pozniej w dzien tez jakas chwile;-)
zdrowia(zycia) niestety sie nie kupi
I czasem nawet jak juz niewytrzymam i oberwie w leb to i tak sie nieopamieta tylko jeszcze na zlosc robi
Myfa, a Jula potrafi ssać pierś nagle się wykręci, wywinie i piąstkę w buźkę pakuje ;-) więc nie robi tego z głoduz tym ssaniem to jak moj maly glodny jest to sscie piastki tak zauwazylam....