ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Kitki milego wypoczynku zycze
;-)
Nikogo tu nie ma
;( sama zostalam,nudzi mi sie bo maly spi,m jeszcze nie wrocil,obiadu narazie nie robie mam dzis dzien lenia.
Sklepy otwieraja od 12 i my chcemy od razu jechac na zakupy,zjemy cos na miescie a zrobie pozniej jakas obiado-kolacje..
Nie weidzielismy dosc dlugo czy bedziemy jechac do PL czy nie i nic zesmy nie kupowali
(teraz mamy wszystko na ostatnia chwile wrrrrr
;-)Nikogo tu nie ma
Sklepy otwieraja od 12 i my chcemy od razu jechac na zakupy,zjemy cos na miescie a zrobie pozniej jakas obiado-kolacje..
Nie weidzielismy dosc dlugo czy bedziemy jechac do PL czy nie i nic zesmy nie kupowali
Ostatnia edycja:
) Tylko sie nie przestrasz bo pozniej kupki sa pomaranczowe
Ja jak przebieralam mala w nocy to wystraszylam sie ze to krew takiego halasu narobilam ze i D i Amelka sie obudzili
A problemow nie bylo zadnych kupke tak jak zawsze robila (tyle ze kolor inny;-)) brzuszek ja tez nie bolal:-)
ide na tvn style...
ale nic wiedziałam co brałam on nie lubi robić babskich rzeczy ale jak trzeba to oczywiscie pomaga chociaz ja to zawsze wolę zrobic sama,mam wrażenie ze zrobię to lepiej no i zazwyczaj tak jest no bo jak on ma to zrobic dobrze jak ja mówie choc posprzątamy razem on mówi ok to ja po odkurzam(na tym polega jego pomoc)no ok niech sobie odkrza ale nie zanim ja kurze poscieram i okruchy z blatów wymiote