reklama

Marzec 2009

Wiecie, co moj szalony mąż jeszcze zrobił??? chleb !!!! jaki koleś!!!! nie dosc ze tort zrobiony, sernik własnie wyjęłam z pieca to jeszcze chleb z otrębami i słonecznikiem będzie się piekł....nieskromnie powiem JA TO MAM DOBRZE a ja sobie spałam od 17.30 do 19.30 i Szym też...ciekawe czy wieczorem zasnie bez afery???:eek:

reklama
Ja ostatnio wypełniłam album-dostalam w prezencie taki piękny wielki z super napisami w środku :tak:

Caly juz wypelnilas?
Ja ma 2 albumy ktore dostalam:-D Ale jeden jest do wieku przedszkolnego a drugi do pierwszych 3 lat:tak: Tyle ze najwiecej jest do wypelniania teraz:tak: Pozniej to tylko takie jak ; urodziny swieta pierwsze rysunki wakacje pierwsze piatki najlepsi koledzy zabawne powiedzonka itp:-p

ATsonia ale Ty masz zajebiste*o meza :tak:(sory za okreslenie :sorry:)
Moze sie zamienimy chociaz na tydzien:-D

Ostatnia edycja:
Ja mam dwa, taki co trzeba konkretnie na każdej stronie wypelniać do 1 roczku czyli "pierwszy uśmiech, ja i moja ulubiona zabawka, dzieko w kąpieli, opaska ze szitala " itp, itd

A drugi ten wielki jest podobny "dziecko spi, dziecko w kąpieli, dziecko z mamą, dziecko z tatą...."

po części wypełniam więc obydwa :-)

jeju dziś rano Szymowi wyszły taaaaakie pleśniawi...ja nie wiem od czego....no i niestety apteki w niedzielę pozamykane, więc zastosowaliśmy stara metode smarowania moczem....pół godziny go prosilam zeby nasikał :confused2:

ale wiecie co...naprawde pomaga!!!! i buziaka dostal w dziub bo był dzielny....bleeee :-D

Moje maleństwo- byl kiedys taki program "zamienmy się zonami" a my zamienimy się mężami :-D ale co oferujesz wzamian??? bo moj to i ugotuje i sprzątnie i z spem wychodzi....

Moje maleństwo- byl kiedys taki program "zamienmy się zonami" a my zamienimy się mężami :-D ale co oferujesz wzamian??? bo moj to i ugotuje i sprzątnie i z spem wychodzi....
Wariatki:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja właśnie wcinam kolację zrobioną i podaną przez Krzysia :-). Lenka wykąpana, myślę że zaraz zaśnie. Jeszcze tylko Michał do kąpania i chyba będę miała luz:tak:

No dobra, u mnie sytuacja opanowana, lece robic kolację z tym pysznym chlebkiem, a zapomniałam Wam napisać, że byliśmy dziś na wsi u mojej ciotki i mamy jeszcze swojsie masełko, mleczko i ser biały (juz serniczek zrobiony)

To zrobię pyszną kolacje, chociaż tak się odwdzięcze Tomaszowi za te łakocie co zrobił.....chociaż przychodzi mi jeszcze jeden sposób podziękowania....hehehe wiecie jaki nie??? :-)

baj miłego wieczoru

ps. jutro wyprawa do Warszawy na zakupy do Ikei

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry