reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
No to juz jest chamstwo!!!! cały długi weekend lał deszcz!!!! a teraz jak jest niedziela popołudnie to zaczyna wychodzić słoneczko!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej

Zakonczylam karmienie piersia:-(nie chce mala i koniec tylko butla od ponad tygodnia walcze i dupa butla jabluszko kleiczki sa juz wprowadzane a ja mam pokarmu co kot naplakal jakos sie martwie bo nie karmie i czuje sie jak wyrodna matka podajac mleko modyfikowane:-(
Tez nie chce za duzo jesc bo je od 100 do 150ml do tego herbatki do 100ml dziennie a karmien to nieraz do 7 -x na dobe czy to nie za malo?????????????:eek:
Chyba schudnie mi kruszynka nie wiem ile wazy:eek:ostanio ponad 7kg teraz nie mam pojecia:eek:

Moja mala jje przewaznie 90ml czasami zdazy sie 120ml a czasmi 60ml. wiec jak Twoja zje 150ml to super. ja bym sie cieszyla:tak:
I nie obwiniaj sie ze corunia nie chce Twojego mleczka:no: Widocznie bardziej pasuje jej sztuczny pokarm.. I tak 4 miesiace karmienia piersia to dosc sporo:tak: Ja wytrzymalam tylko 1,5 miesiaca i tez na poczatku mialam wyrzuty sumienia ale pozniej machnelam na to reka:-p Widocznie tak musi byc i my nic na to nie poradzimy:sorry:

Moja mala jje przewaznie 90ml czasami zdazy sie 120ml a czasmi 60ml. wiec jak Twoja zje 150ml to super. ja bym sie cieszyla:tak:
I nie obwiniaj sie ze corunia nie chce Twojego mleczka:no: Widocznie bardziej pasuje jej sztuczny pokarm.. I tak 4 miesiace karmienia piersia to dosc sporo:tak: Ja wytrzymalam tylko 1,5 miesiaca i tez na poczatku mialam wyrzuty sumienia ale pozniej machnelam na to reka:-p Widocznie tak musi byc i my nic na to nie poradzimy:sorry:

Hmmm moze masz racje pewnie napewno czekam az sie obudzi i idziemy siepluskac na noc kleik i lulu musze chyba isc ja zwazycczy nie schudla
Maz mi gada ze mam obsesje i ze chce ja tuczyc i utuczyc
A dwa to martwi sie bo nie chce lezec na brzuszku i nie podosi tak ladnie glowy jak Sary malutka:eek:troszke mnie to martwi ale za to bardzo ladniesiedzi i probuje juz sie lapac czego na boczku sie podnosi i to extra a jak jej sie da paluszki to ciach juz podczaga sie i zaraz siedzi wtedy zadowolona
Ale czemu na brzuchu nie chce chyba pojde do neurologa:-(

Truda mam do Ciebie pytanko :-)
tak jak sa kleiki to sa rowniez kaszki ryzowe i rowniez dodaje sie je do mleka (od 4 mies) i czy to jest powiedziane ze najpierw trzeba dawac ten kleik? czy od kaszki tez mozna zaczac??

Truda mam do Ciebie pytanko :-)
tak jak sa kleiki to sa rowniez kaszki ryzowe i rowniez dodaje sie je do mleka (od 4 mies) i czy to jest powiedziane ze najpierw trzeba dawac ten kleik? czy od kaszki tez mozna zaczac??

Powiemtak od siebie ja najpierw podawalam kleik bo kaszki mialy takie maluitkie gudeczki i balam sie ze moze sie za krztusic a keil to jak plyn tylko takie maziowaty gesciejszy Pewnie do kaszki trzeba wiekszej dziureczki niz do kleiku moze zrob i zobaczysz czy sa grudki czy kremowa konzystenca:tak:

Juz robilam jej rano ale tak tylko troszke dalam ze normalnie mogla wypic przez taka troche wieksza dziurke i chyba jej smakowalo:tak:
Pytalam sie siosty i ona wlasnie mowila zeby na poczatek sprobowac troche i zwiekszac z dnia na dzien ona tak robila przy synku jak mial 3 miesiace i bylo wszystko ok:tak:;-) Tyle ze kazdy o tych kleikach wiec juz zwatpilam..

reklama
Witam:-)Ja po kolejnym dniu zabaw na dniach morza było extra i nawet przejechałam się na diabelskim młynie razem z synem,a dziadki pilnowali wózeczka :tak:
Truda23 nie rób sobie kochana wyrzutów 4 miesiące karmienia to i tak super ja od samego początku założyłam sobie że będę karmić własnie 4 miesiące,teraz mogę miec problem bo mała nie umie z butelki ale będę próbować i max 6 miesięcy więcej nie chcę później dziecko ciężej odzwyczaić

Do góry