• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
Wpadlam sie tylko przywitac:-p wszystko nadrobilam ... choc wiele tego nie bylo:-D

Mam jakis zly humor wczoraj ktos mi go zchrzanil..:crazy: No ale mniejsza z tym ..
Amelka ma juz mniej tych potowek :tak: chyba kapiel w krochmalu pomaga:tak:

:szok::szok:Dziewczyny ale mam wam do opowiedzenia numer. Więc dostałam wczoraj pierwszy @ i nie jest taki zły jak myślałam ale nie to jest najgorsze a to kiedy go dostałam podczas bzykanka z mężusiem :szok::szok::szok::szok::szok: tak właśnie się czułam dobrze że jest bardzo kochany i wyrozumiały uśmialiśmy się oboje bo co nam zostało .:-D a miałam nadzieje że jeszcze troszkę minie zanim dostanę .
A jak o aparatach piszecie to ja też mam fajny Canona ale to Krzyśka zakup

kasiulka - no to nieźle, fajnie że mąż fajnie się do tego odniósł

a moja Zu usnęła 20 minut temu. zwykle w ciagu dnia jak jest spacer to ma dwie drzemki po 30 minut i spacer - 2-3 godziny spania. a dziaisaj leke wiec jesztem cekawa. spała już dwa razy - po 30 minut więc niewiele mozna zrobić. Ja z lubością usiadłam przed telewizorem bo zaczęła sie liga światpowa a ja jestem zapalonym kibicem. poogladałysmy troche razem i mała padła.

Adi dzisiaj więcej śpi niż bawi się, normalnie jest na odwrót.
Natalia ma dziś tak samo - ale pogoda do kitu, ja też jestem bardzo senna i zamiast sprzątać gdy ona śpi, ja leżakowałam z kawką :-D

Kasiullka - to Ty też masz męża Krzyśka? Już chyba czterech Krzyśków Marcówkowych naliczyłam:-D

A ja z @ nie mogę dojść do ładu. Pierwsza po porodzie była taka normalna, a potem za dwa tyg. druga:eek: :eek:

Moja mala cos ostatnio w godzinach popoludniowych mnie je..:eek: zjadla o 12 100ml o 14 30ml i teraz 70ml.
i dojadla jeszcze 30 ml hihi;) jeszcze 20 jest w butelce pewnie zaraz zje ;p

Ostatnia edycja:
Ja już z mężem pogodzona, najpierw miałam focha, potem się do siebie nie odzywaliśmy ale przed samym snem już było powiedzmy a dzisiaj już jest dobrze. byliśmy na zakupach ;-) kupiłam sobie dwie bluzki i przypadkowo portfel :-D. Patrycja teraz zasypia u męża na rękach hmm nie będę się sprzeczać jak chce z nią więcej czasu spędzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry