• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
Hej dziewczyny sorki że nie ma mnie codziennie ale tyle się dzieje że nie mam kiedy a jak jest wieczór to jestem zmęczona .Marzenka 21 tak moje miacho to Gorzów Wlkp więc jesteśmy blisko siebie ja mieszkam na osiedlu dolinki a twój brat gdzie.Justyna jak to cudownie że wszystko skończyło się dobrze wiem jaki to był dla ciebie straszny okres oczekiwania.Dziś jestem normalnie jak jakaś praczka Niko ma rozwolnienie i ciągle tylko piorę majciochy a jutro chyba pojade na zakupy bo trzeba po mału coś kupować na chrzciny , dziś byłam u księdza i wszystko już prawie załatwione 21 mamy chrzciny Mikołaja a 25 Niko ma 3 latka więc zrobię dwie imprezy dwa torty bo przecierz musi zdmuchnąć świeczkę a mam dla niego taki kwiatek grający z fontanną i on nie może się już doczekać

A my dzis mielismy gosci:tak:Ale juz poszli wiec mam czas wpasc na chwilke.
Najlepsze jest to ze jutro dzien lenia bo sobotnie sprzatanie dzieki gosciom juz dzis odwalone:-Dutro tylko wstawic pranie i obiad zrobic a wiec maz 1h roboty:tak:
ATsonia-ale maz ci zrobil super niespodzianke:tak:Wszystkiego NAJ z okazji imienin!
Agusia-jak tam z mezem,juz OK?Swoja droga mogl sie odezwac:angry:

Dziewczyny-moim zdaniem najwazniejszy w fotografii jest nie sprzet a pomysl na fotki!ja mam sporo znajomych-fotografow i oni mowia to samo.A jeden nawet byl laureatem fotek na temat Lodzi a zrobil je starym Linuxem:-DJakosC jest sprawa drugorzedna bo jest tyle programow do obrabiania fot ze wszystko mozna wyostrzyc,zmiekczyc lub rozmazac-tyle ze np mnie nie chce sie w to bawic a i czasu nie mam.Ja jak wstawiam foty na n-k to czesto dostaje pytania skad fotografa znow wytrzasnelam a foty robie starymi aparatami-canony,tytny-juz je prawie zajechalam;-)

EWELCIA PUSTKI TU BEZ CIEBIE!!!

Hej
Jestem detka dzis mialam fajowy dzien ,towarzyski bardzo:-).
Ja rowniez kocham robic zdjecia,a bawie sie lustrzanka Canona ,dwa lata temu zbankrutowalam na ten aparat ale efekty mozna super uzyskac.Sara masz racje z fajnymi programami ze zdjecia mozna zrobic wszystko:-).

ATsonia ale mąż ci zrobił niespodziankę super no i fajnie że pomyslał o towarzystwie dla ciebie bo samej to tak kiepsko by było :-)
miotlica piękne zdjęcie tyle maków na raz szok:szok:ja mam podobne tyle że w roli głównej kwiaty mleczu :-)

Sara - masz rację. Zdjęcie robi nie aparat a człowiek!:tak: Mnie obrabianiem zdjęć w photoshop'ie nie chce się bawić - umiem tylko zmniejszyć i trochę wyostrzyć.
Maniulka - tez piękna łąka. :tak:

reklama
No no no, ależ piekna łąka - miotlica, maniluka fajne widoczki :-)

Agusia - powodzonka w rozmowie z mężuciem :tak:

ATsonia, Ty szczęściaro, udanego koncertu życzę już teraz bez demonstracji :tak:

Ja dziś cały dzień w rozjazdach i Ada ze mna. Teraz popijam gingersa, paznokcie zrobiłam, maseczkę na buźkę, kiecka przyszykowana - jutro to wesele.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry