Justyna337
Fanka BB :)
ja też jutro na wesele, ale powiem szczerze wcale mi sięnie chce iść. jak pomyslę, że w niedziele będę padnięta - a Zuzia przecież nie da mi pospać do woli to aż mi się odechciewa.
DZiewczyny fajnie, że macie taki dryg do zdjęć... ja się nie moge doprosic o fajny aparat, mąż mówi, że i takk zdjęć nie będę robić i trzaskam zwykła cyfówką takim najprostszym. jedyne co mogę to bawić się z ustawieniami a tam niewiele sie da...
może go kiedys przekonam. a dzis bawiłam się z sepią i Zu takie oczy dziwne powychodziły, że sok. pokaże na zamknietym.
A tak wogóle nie macie wrażenia że trochę "znikamy". nie mówie o Ewelci, bo ona JESTEM PEWNA wróci - ale reszta?Gdzie Myfa na przykład? Czyżby dziewczyny nie miały czasu?ak je maluchy pochłaniają? wiem, że dziewczyny mają dwójke dzieci a przy tym jest kupa roboty (podziwiam). gdzie midnight?
DZiewczyny fajnie, że macie taki dryg do zdjęć... ja się nie moge doprosic o fajny aparat, mąż mówi, że i takk zdjęć nie będę robić i trzaskam zwykła cyfówką takim najprostszym. jedyne co mogę to bawić się z ustawieniami a tam niewiele sie da...
może go kiedys przekonam. a dzis bawiłam się z sepią i Zu takie oczy dziwne powychodziły, że sok. pokaże na zamknietym.A tak wogóle nie macie wrażenia że trochę "znikamy". nie mówie o Ewelci, bo ona JESTEM PEWNA wróci - ale reszta?Gdzie Myfa na przykład? Czyżby dziewczyny nie miały czasu?ak je maluchy pochłaniają? wiem, że dziewczyny mają dwójke dzieci a przy tym jest kupa roboty (podziwiam). gdzie midnight?

Odbior osobisty wiec byla u mnie dziewczyna te galoty odebrac juz
Bo nadrabiac postow to w lipcu nawet nie mam zamiaru.Tak jak juz pisalam-ogarnac dom,kuchnie,dziecko i meza i miec czas na forum to da rade,ale jak do tego dojdzie praca to juz nie sadze.Wydaje mi sie ze antidotum na odzwyczajenie sie od kompa to wlasnie albo praca albo rozrywka-jak bylismy w zoo to nawet mi do glowy forum nie przyszlo;-)Maz w ten weekend nie ma szkoly wiec siedzimy sobie razem