reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

wpadam na chwilę bo padam.....
duży ma wakacje, mąż ciągle w rozjazdach i nie tak prosto nawet zakupy z 2 to już meksyk
no i jeszcze znowu krwawię - nie wiem czy to okres, czy znowu z wysiłku, ale to już 4 raz od maja....:baffled:
nareszcie trafiliśmy na super lekarza dla Mikusia - dostaliśmy skierowanie do onkologa. Zbadała go obejrzała, dała skierowanie na rtg brzucha i usg brzucha i głowy.... za 4 tygodnie badania i kolejna kontrola
ale uwierzcie wizytę w poradni onkologicznej dla dzieci odchorowałam strasznie.... biedne maluszki......:zawstydzona/y:

reklama
Kaczuszka o jejku, czemu potrzebowałaś skierowanie do onkologa?

Ola ja raz wzięłam Dominika w siodełku samochodowym na krótki spacer. Słońca wtedy nie było, a mały i tak się opalił. Więc masz racje, takie siodełko to nic dobrego na spacerki.

MM ale masz super z tą plażą. My się kisimy w domu. Gorąco jak nie wiem, ale na dworze jeszcze gorszy upał. Dominik śpi, a ja drugą kawkę popijam:)

Kurcze, aż się boję nocy, że Mała nie będzie chciała spać.... wstała o 7:30- zjadła, zasnęła o 11 wstała i zjadła i śpi do teraz. Hmmmm chyba wczorajszy dzień nadrabia:-)
Dziś u nas chłodniej, choć rano zapowiadał się upał i chyba zaraz będzie padać- ZNOWU!

Moja królewna tez spi :-)ogarnęłam chatkę i czekam do 16-17 żeby trochę na spacerek wyjsć.W domu tez skwar no niema czym oddychać :baffled:
Caro81 dobry pomysł chyba tez drugą kawusie sobie zrobię dla towarzystwa:-)
kaczuszka2 wiem co to znaczy poradnie onkologiczne byłam kiedys z synem w takiej miał bardzo powiększone węzły chłonne ale okazało się że taka jego natura,ale dziciaczki bidne tam ja byłam na hematologi onkologicznej czy cos takiego widok porażający :-(
ola_o ludzie to mają jednak łby jak można wystawiać dziecko na takie słońce pochwalić się chcieli że maja taki wózek co to fotelik mozna wczepić,teraz większosć takie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moje maleństwo ale maż dobrze z ta plażą :-)

U mnie dziś Dominik tez dużo śpi. Chce chyba upały przespać.
Jak mąz wróci z pracy, to zaliczymy spacerek z małym, póki co nadal gorąc u nas. Mogłoby wieczorem,albo w nocy popadać, to by się schłodziło.

czesc
u mnie jak znow upał ze sie ruszac nie da
Wczoraj mialam powazna rozmowe z mezem-bo od kilku dni caly czas tylko sie wydzieramy na siebie i fochy leca, czepiani sie o wszystko zarowno z mojej str jak i jego. No ale po rozmowie juz lepiej, obiecalismy poprawe i wiecej zrozumienia dla sibie-niby sie wydaje ze znamy sie juz tak ze lepiej sie nie da,a potem dotrzec sie nie mozemy...ale pomoglo mi to, w ogole ostatnio zaczely sie dla mnie takie "trudniejsze czasy" w sensie psychcznym, wiec jak chociaz z Arturem bedzie dobrze to zawsze lzej...
A moja Maja konczy dzis 3miesiace...uwierzyc nie moge ze to tak szybko przelecialo :sorry2:

Mnie dziś od tego upału strasznie boli głowa. Niby padał deszcz ale i tak jest strasznie duszno. Gabrysia dopiero teraz ucina sobie drzemkę, bo od rana marudziła i spać nie chciała.
Robię sobie przyjemność i znów pichcę coś w kuchni tym razem tartę z warzywami, będzie na kolację:-)

Ja dzisiaj rano byłam w Gdańsku, potem jechałam do tesco hi hi po lalę dla Patrycji (Pati została z moją mamą :tak:). Jak przywiozłam tą lalkę szmacianą to moja mama się śmiała że ja po taką lalkę jechałam specjalnie :-D (Natalka Miotlici taką ma na przykład :tak: a moje maleństwom chciało taką kupić :tak:) mi się strasznie podoba :-D. Jak byłam w sklepie to zadzwoniłam do mojej mamy czy lepiej wziąść blondynkę czy brunetkę (z różowymi włosami od razu odrzuciłam) i wziełam blondi :-D a moja mama i Patrycji chrzestni się śmieli jak ja zobaczyli że ona ma zielone włosy :-D.
Patrycja w nocy nie jadła od 20 do 6 :tak::-) a spała od 21:30 do 6 :tak:. ,Ale z drugiej strony mało śpi w dzień, może trzy drzemki po 20 minut, ale na szczęście jest grzeczna :-).

reklama
A mi moje dziecie tak dało dzisiaj popalic że już nie miałam siły do niego i aż chciało mi się płakać z nerwów że nie umiem sobie poradzić z własnym dzieckiem :baffled: nie chce spać w dzień chociaż jest spiący próbuje go ululac na rączkach a on się drze jak opetany jakiś a mnie wtedy nerwy puszczają bo nie wiem co mam robić :no2: i wychodzi na to że mój Alan jak nie śpi to na okrągło wyje a jego płacz już mnie doprowadza do szału :eek:

Do góry