reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

ATsonia pewnie kupiłaś Oillan on właśnie kosztuje 18zł też go uzywaliśmy :tak:
Julia podziwiam Cię za Twoją cierpliwość i wytrwałość ja już bym dawno załamała ręce i płakała dzień i noc a Ty to taka dzielna babka jesteś podziwiam naprawdę :tak:a Natanielek biedaczek się nacierpi mam nadzieję że jak najszybciej mu to przejdzie i lekarze będą porządnie się wami zajmować i działać żeby nie trwało to długo i dziecko nie cierpiało :-(

reklama
avanti85- no chyba własnie tak to się nazywa, i co zadowolona jestes??/? bo ja uzyłam dzisiaj tego pierwszy raz i jak dla mnie bomba!!!

Dziewczyny pomódlcie się za jedną dziewczynę z innego forum i jej rodzinę pogrążoną w smutku.
Dziś w nocy zmarła jej córeczka (miała brata bliźniaka) - miała nieco ponad 2 miesiące.
[*] Właśnie przeczytałam tą smutną wiadomość.

avanti85- no chyba własnie tak to się nazywa, i co zadowolona jestes??/? bo ja uzyłam dzisiaj tego pierwszy raz i jak dla mnie bomba!!!

ja byłam zadowolona :tak::-D teraz nie używam bo Alanek narazie ma ładną skórkę to nie widzę potrzeby ale napewno jak zaczną się pojawiać jakieś krosteczki to będę znów używała :cool2:
teraz kąpię w Penatenie i jestem zadowolona :tak:

Szymon dzisiaj niezły numer zrobił-wstal o 3.15 i bawił się ze mną...zabawa była przednia :-D a 5 jednak mu się znudziło, wypil 150ml jednym duszkiem, beknął i natychmiast kazał odnieść się do łóżeczka :tak: fajnie....:dry: on śpi a ja nie :-D
wczoraj przez te upały przespał cały dzień najpierw od 8.30 do 11 a potem od 13.30 do 17 spał :szok:, więc się wcale nie dziwię, że tak wcześnie wstał-skowroneczek mój :-)

kurcze ATsonia i nie przeszkadza Ci takie poranne wstawanie?? chyba nie dałabym rady. Zu tylko raz jak wstała tak wcześnie to chciała pogadać, ale wsadziłam ją do łóżeczka i niech gada do sebie albo do zabawek... i tak usnęła szybciutko i na szczęście więcej się nie budzi żeby pogadać... z resztą teraz i tak już wstaje raczej rano w nocy rzadko się budzi

jutro rano pójdę do szpitala na kontrolę z tym oczkiem - zobaczymy co powiedzą

ja jutro też jadę z małą do szpitala na usg...:baffled: mam Nadzieję, że z Julką będzie ok. Ola jak mam pisać z Julką czy z Julianką??

Witam

Przepraszam ale Was nie doczytam bo nie mam już na to sił:-( wpadłm poinformowac że mój synek znowu stracił na wadze:-( i coraz ciężej jest mu utrzymywać główkę:-( Codziennie latam z Nim po lekarzach i nic
kurcze Julia nawet nie wiem, co Ci napisać, nie umiem znaleźć słów pocieszenia. Dołączam się do tego co napisała MR... bądź dzielna

MIotlica - kurcze rotawirusy nie są pewnym szczepieniem - są tak jak te na grypę - zabezpieczają tylko przed jedym rodzajem, a każdego roku powstają nowe rotawirusowe szczepy....mam nadzieję, że wszystko z maluchem będzie ok

reklama
Julia trzymaj się kochana,tez nie wiem co mam napisac przyłączam się do dziewczyn bo po prostu brak mi słów :confused:
Dominika81 ale to smutne,(*)dla dzieciątka
avanti85 na pewno oillan kosztuje 18 zł wydawało mi się że płaciłam więcej chyba że jakies duże opakowanie miałam o ile takie jest:baffled:
MIotlica biedne dzieciątko oby szybko do zdrowia wróciło
M*R* no tak faceci tam maja niestety :tak:
A my dzisiaj pół dnia załatwialismy sprawy w miescie pogoda masakra,żar z nieba się lał mała zniosła to bardzo dzielnie grzeczniutko w samym body leżała w spacerówce i to aż 5 godzin z czego spała godzinke resztę sobie leżała,gadała chyba u nas spacerówka super sie sprawdza ;-)

Do góry